Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Snart till salu

Lönnen i Ekängen

Gemenskap och grönska i Ekängen

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
2 995 000 -
4 150 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
104 - 122 m²

Snart dags för säljstart

Gör dig redo

Söndagen den 9 juni är du välkommen på premiärträff på plats i Ekängen där grannskapet ska växa fram. Kom och träffa oss och passa på att ställa alla frågor som du funderar på. Mer information och anmälan på länken nedan.

Beskrivning

Gemenskap och grönska i Ekängen

Är du redo för ett hem där livets små glädjeämnen får blomstra? Upptäck idylliska Lönnen – där gemenskap, soliga eftermiddagar i trädgården och äventyr vid sjön väntar din familj. I Lönnen planerar vi för 23 radhus om 104 och 122 kvm som bostadsrätter med stora härliga trädgårdar och egna solceller på taken.

Mindre än 10 minuter med bil från city växer Ekängens trädgårdsstad fram där fristående villor samsas med radhus och parhus, alla omgivna av gröna ytor, lugna gator kantade med alléer, fasader i varierande färger och trevliga platser där du kan umgås med dina grannar. Varför inte en spontan picknick i din trädgård eller ett äventyrligt besök på lekplatsen som ligger i direkt anslutning till grannskapet. Eller kanske en festlig grillkväll med grannarna. Om du gillar att vara en del av gemenskapen där du bor kommer du helt klart att trivas här. Lägg därtill närheten till sjön Roxen och skogen och du har ett område där lugn kan balanseras med det livliga och sociala. När trädgårdsstaden Ekängen står färdigbyggt kommer det här att finnas närmare 280 bostäder, skola och förskola.

Husen i Lönnen kommer i två storlekar, 104 och 122 kvm, båda välplanerade och kvadratsmarta med flexibla tillval för att du ska kunna skapa just det hem din familj behöver.

Med värme från solen

Alla husen får solceller på taket, som genererar mellan cirka 3 500 - 3 900 kWh/år och hus. Till varje hus finns en parkeringsplats på en gemensam yta, platserna är förberedda för laddstolpe. Elen du producerar kan du antingen använda själv eller sälja vidare till elnätet. Svanenmärkta hus är energieffektiva med bra isolering, energisnåla vitvaror och effektiv värmeåtervinning som håller nere driftkostnaderna men också ger dig möjlighet till gröna bolån.

Räntegaranti tryggar månadsavgiften

Att köpa ett nytt hem är ett roligt men också ett stort beslut. Inte minst gällande ekonomiska frågor. Därför erbjuder vi dig som köper en bostad i Lönnen en trygghet när det kommer till månadsavgiften – ett ränteskydd för föreningens lån. Tack vare den kommer föreningens räntekostnader att vara bestämd i tre år och din avgift är tryggad.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser kan förekomma.

Vill du bli en av grannarna? I Juni är det dags för säljstart, varmt välkommen med din intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad inför säljstarten.

Fördelar med Lönnen

 • Familjevänligt grannskap nära naturen
 • Radhus i två olika storlekar
 • Nära sjön Roxen
 • Solceller på taken ingår
 • Stor lekplats precis intill
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Natur och fritid

  Sjön Roxen ligger nära området Ekängen och den är känd för sitt goda fiske av bland annat gädda. Men det går att få mycket annat än gädda i sjön. Roxen är en av de artrikaste sjöarna i länet och har fina bestånd av exempelvis abborre, gös och braxen, du kan fiska både från land och med båt runt om sjön. Det finns även flera fina badplatser, närmaste är Östernäs badplats som är 2,4 km från området.

 • Kommunikationer

  Till Linköpings centrum och centralstation tar resan cirka 9 minuter med bil (6,6 km) och 22 min med cykel. Närmaste busshållplats är Stensättersvägen, den trafikeras av linje 10 och resan till Linköpings centralstation tar cirka 15 min. Ska du med flyget är det bara 10 minuter med bil till Linköping City Airport.

 • Service och handel

  Närmaste mataffär är en AutoMat som finns i närheten av Stensättersvägens busshållplats (AutoMat är ett nytt obemmannat koncept som bygger på att man legitimerar sig i butiksentrén med mobilt Bank ID.). Linköping centrum ligger tio minuter bort och innerstaden inbjuder till shopping och upplevelser i de många butikerna, kaféerna och restaurangerna. Eller så väljer du att åka lite norr om city, där hittar du handelsområdet Tornby.

Bostäder