Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Sarah som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

Ljus tvåa med öppen planlösning

Välkommen till en charmig tvåa med bra förvaringsmöjligheter och härlig balkong. Här bor du omringad av sjöar, skog och vacker natur, med bara en kvart in till centrala Göteborg. Njut av en middag i det öppna kök- och vardagsrummet eller ät ute i den gemensamma pergolan.

Till Kerstins gård i Öjersjö är alla välkomna – från unga livsnjutare och pensionärer till stora familjer. Här bor du i det nya och växande området Gökegård omgiven av sjöar, skog och vacker natur. Du har allt som behövs för en bekväm vardag alldeles runt knuten.

I dessa Svanenmärkta och tidlösa hem är det lätt att trivas. Samtliga är praktiskt planerade med bra förvaring och tillhörande förråd. Lägenheterna har en modern planlösning och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Ta en kopp kaffe och njut av solen samtidigt som du blickar ut över det grönskande grannskapet. Kerstins gård har gott om plats för umgänge. Här kan du bjuda dina vänner på en utomhusmiddag i den gemensamma pergolan, ta med barnen ut till lekplatsen eller utmana en granne på marklyft i utegymmet.

Här bor du med det mesta på promenadavstånd. Nya Coop ligger alldeles runt hörnet och i centrum hittar du matbutik, frisör, öppen förskola och distriktssköterska. Gymnasium finns i centrala Partille och där ligger även Allum med över 100 butiker för den som är shoppingsugen. Det tar cirka 15 minuter med bil eller buss till Göteborg och 10 minuter till flygplatsen.

I Kerstins gård bor du nära både city och naturen. Strax intill ligger Kåsjön och Knipeflågsbergens naturreservat som i sin tur gränsar till Delsjöområdets naturreservat. Här kan du ta ett svalkande dopp, fiska, paddla kajak, plocka svamp eller ta en löprunda. Vill du hellre spela golf ligger Partille golfklubb bara några minuter bort. Välkommen!

Bilder

Information om bolån

Området

  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Vi vet att gemenskap gör livet enklare – och hemmet större. Därför bygger vi mer än bara bostäder. Vi bygger grannskap. I Kerstins gård växer ditt hem med kvällsdopp inom räckhåll, skogspromenader och grill med grannarna.

  • Nära både natur och city

    I Gökegård bor du i en idyll nära sjöar, skog och skola och samtidigt med goda kommunikationer. Du tar dig till Göteborgs city på tio snabba minuter i bil eller femton minuter med buss. Mölnlycke och Partille centrum ligger även de tio minuter bort i olika riktningar och för dig som längtar ut i världen når du Landvetter flygplats på femton minuter med bil. Det finns även fina cykelbanor som tar dig in till Göteborg. Ett perfekt läge helt enkelt.

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

Solstudie hus A

Se hur solen faller. Fasad mot sydöst.

Solstudie hus A

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus B

Se hur solen faller. Fasad mot sydöst.

Solstudie hus B

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus C

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus C

Se hur solen faller. Fasad mot nordöst.

Solstudie hus D

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst

Solstudie hus D

Se hur solen faller. Fasad mot nordöst

Fakta om närområdet

10 minuter
till Göteborgs innerstad
4 minuter
till golfbanan
2 stycken
stora sjöar i närheten