Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Väldisponerad femma med balkonger i två väderstreck

På våning 5 hittar du denna charmiga femma på 112 kvadrat. Här får du två wc med dusch, två balkonger i soliga väderstreck och bra förvaringsmöjligheter. Med ett inbjudande kök och vardagsrum är den här lägenheten perfekt för spontana middagar och minnesvärda kvällar.

Till Kerstins gård i Öjersjö är alla välkomna – från unga livsnjutare och pensionärer till stora familjer. Här bor du i det nya och växande området Gökegård omgiven av sjöar, skog och vacker natur. Du har allt som behövs för en bekväm vardag alldeles runt knuten.

I dessa Svanenmärkta och tidlösa hem är det lätt att trivas. Samtliga är praktiskt planerade med bra förvaring och tillhörande förråd. Lägenheterna har en modern planlösning och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Ta en kopp kaffe och njut av solen samtidigt som du blickar ut över det grönskande grannskapet. Kerstins gård har gott om plats för umgänge. Här kan du bjuda dina vänner på en utomhusmiddag i den gemensamma pergolan, ta med barnen ut till lekplatsen eller utmana en granne på marklyft i utegymmet.

Här bor du med det mesta på promenadavstånd. Nya Coop ligger alldeles runt hörnet och i centrum hittar du matbutik, frisör, öppen förskola och distriktssköterska. Gymnasium finns i centrala Partille och där ligger även Allum med över 100 butiker för den som är shoppingsugen. Det tar cirka 15 minuter med bil eller buss till Göteborg och 10 minuter till flygplatsen.

I Kerstins gård bor du nära både city och naturen. Strax intill ligger Kåsjön och Knipeflågsbergens naturreservat som i sin tur gränsar till Delsjöområdets naturreservat. Här kan du ta ett svalkande dopp, fiska, paddla kajak, plocka svamp eller ta en löprunda. Vill du hellre spela golf ligger Partille golfklubb bara några minuter bort. Välkommen!

 • Pergola med grillplats
 • Gemensamt utegym
 • Lekplats i grannskapet
 • Två gemensamhetslokaler för aktiviteter och fest
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Information om bolån

Området

 • Mer än det som ryms inom fyra väggar

  Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Vi vet att gemenskap gör livet enklare – och hemmet större. Därför bygger vi mer än bara bostäder. Vi bygger grannskap. I Kerstins gård växer ditt hem med kvällsdopp inom räckhåll, skogspromenader och grill med grannarna.

 • Nära både natur och city

  I Gökegård bor du i en idyll nära sjöar, skog och skola och samtidigt med goda kommunikationer. Du tar dig till Göteborgs city på tio snabba minuter i bil eller femton minuter med buss. Mölnlycke och Partille centrum ligger även de tio minuter bort i olika riktningar och för dig som längtar ut i världen når du Landvetter flygplats på femton minuter med bil. Det finns även fina cykelbanor som tar dig in till Göteborg. Ett perfekt läge helt enkelt.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.