Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

132, 5 Rum, 123 m²

Välkommen på privat visning måndag 6 april

Under måndag den 6 april finns möjlighet att komma på privat visning av Kareby Äng. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Rymligt parhus med social planlösning

Nedre plan blir hemmets hjärta, med öppna och sociala ytor både inomhus och utomhus. På övre plan har du tre välplanerade sovrum, och möjlighet till ett fjärde om det behövs.

Den egna uteplatsen och trädgården blir favoritplatsen från tidig vår till sensommar. Här springer barnen enkelt till och från lekplatsen, här sker spontana samtal med grannarna över häckarna och på altanen kan middagarna förlängas in på småtimmarna. I Kareby är det alltid nära till naturen samtidigt som du har service på bekvämt avstånd. Här är det helt enkelt att känna sig som hemma.

Entré och klädkammare

Den rymliga klädkammaren direkt in till höger från entrén gör det enkelt att hänga undan ytterplaggen och gömma undan träningsväskor. Hallen sträcker sig vidare bort mot vardagsrummet med köket på vänster sida och badrummet till höger.

Tvätt- och duschrum

I badrummet på nedre plan agerar den ena sidan tvättstuga med diskho, tvättmaskin och torktumlare. På den andra sidan samsas tvättställ, wc och dusch. De ljust kaklade väggarna och det gråa klinkergolvet, tillsammans med de vikbara duschväggarna ger rummet en öppen och rymlig känsla.

Kök och matplats

Kökets sociala planlösning gör att du kan fixa i köket samtidigt som du samtalar med gästerna i soffan. Längs med väggen ut mot hallen hittar du kyl, frys och ugn. Och längs med andra sidan har du en härlig arbetsyta för matlagning. De energisnåla vitvarorna gör matlagningen trevlig och miljövänlig. Duka gör du snabbt och enkelt vid matplatsen framför köksfönstret.

Vardagsrum

I vardagsrummet ryms både en större matplats när ni är flera, och en härlig soffgrupp. Det här blir hemmets hjärta för sociala stunder eller kravlöst slappande i soffan. Härifrån når du lika enkelt ut på altanen och trädgården som upp till övervåningen eller köket. Rummet har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

Uteplats

På baksidan finns familjens uteplats där det möbleringsvänliga trädäcket övergår i en gräsmatta. Med en egen uteplats minskar gränsen mellan inomhus och utomhus, och det är enkelt att flytta ut både måltider och lekstunder. På uteplatsen finns ett fristående förråd där du kan stuva undan sommarmöblerna framåt hösten. Och bilen har sin plats på den egna uppfarten på framsidan.

Badrum 1 och 2

Badrum med dusch eller badkar hittas både på nedre och övre plan. Båda badrummen har ett klinkergolv och blankt vitt kakel på väggarna vilket ger ett stilrent och modernt uttryck. Kommoden ger bra förvaringsutrymme och ovanför hänger en badrumsspegel med belysning. I båda rummen har du dessutom spotlights i taket vilket ger bra ljus åt rummen.

Allrum och klädkammare

Allrummet binder ihop övervåningen och ger plats för en till soffgrupp – perfekt när alla inte kan samsas om filmvalet. Rummet kan även byggas om till ett fjärde sovrum. På övervåningen finns dessutom en separat klädkammare där allt från urvuxna kläder till förra säsongens pynt kan få sin plats.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan till övervåningen väntar hemmets största sovrum rakt fram. Härifrån har du utsikt mot baksidans uteplats, och rummets 14 kvadrat ger en luftig och avkopplande miljö. Garderobsväggen med skjutdörrar hjälper till med ordning och reda och ger en bra överblick över kläderna.

Badrum

Övervåningens badrum ligger i nära anslutning till sovrummen. Klinkergolvet med golvvärme är skönt att kliva på efter badet, och de ljusa helakaklade väggarna ger ett stilrent intryck. Förvaring får du i spegelskåpet och kommoden.

Sovrum 2 och 3

Vid övervåningens andra kortända finns de två andra sovrummen. Här finns nio lättmöblerade kvadratmeter i varje rum att fylla med säng, byrå och diverse grejer. Rummen passar fint som barnrum, men de ljusa väggarna och hemmets ekparkett ger en bra bas även för arbetsrum eller gästrum.

Hemfakta

Bostad
132
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
227 m²
Parkeringsplats
Ja
Månadsavgift
5 066 kr
Pris per m²
31 667 kr
Pris
3 895 000 kr
Inflytt från
Mars 2021
Här finns
Terrass

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i alla husstorlekar i Kareby Äng ser ut.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri