Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

106, 5 Rum, 123 m²

Välkommen på privat visning måndag 6 april

Under måndag den 6 april finns möjlighet att komma på privat visning av Kareby Äng. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Härlig uteplats för lata sommardagar

En doft av rosmarin och timjan slår emot dig när du öppnar altandörren. Kryddväxter har du planterat nära grillen. Det är bara att sträcka ut handen och repa av några blad till kvällens middag.

I naturnära Kareby Äng leker barnen tryggt bland fruktträd och bärbuskar. Ett flertal lekparken finns i området att välja mellan. Och fotbollsfantasten har plats för både frisparkar och dribblingar. För den badsugne finns Ingetorpssjön inom cykelavstånd och havet en kort biltur bort.

Hall

Öppna dörren och stig in genom ytterdörren till hemmet i Smultronstråket. Här möts du av ljuset som strömmar in genom vardagsrumsfönstren i andra änden av huset. Du tittar ner och ser ett par leriga gummistövlar som badar i en pöl med vatten. Tack och lov är golvet av klinker. Golvvärmen gör att golvet snart är torrt igen och smutsen kan lätt sopas upp.

Klädkammare

Bredvid stövlarna ligger en jacka och en ryggsäck slängd. Du plockar upp dem och öppnar dörren till höger. Här finns en praktisk klädkammare som rymmer både väskor, ytterkläder och skor till hela familjen.

Tvätt- och duschrum

Vägg i vägg finns ett rum med två funktioner i en. Badrum och tvättstuga. Glasväggarna till hörnduschen gör att du slipper stänk i hela badrummet. Extra skönt när det är barnens tur att vaska av sig. Där bakom kan de plaska och leka bäst de vill medan du viker tvätten. Väggarna är beklädda med kakel och golvet av klinker. Lättstädat, snyggt och praktiskt.

Kök och matplats

Resten av nedervåningen består av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns det gott om plats att samla familj och vänner för långa helgbruncher och mysiga middagar. Köket har köksbänk och överskåp på ena sidan och på den andra finns fullstor kyl och frys samt ugn i praktisk arbetshöjd. Gott om bänkyta gör att ni kan vara fler som lagar mat tillsammans. Matplatsen har utsikt mot gatan. Till vardags är det kanske här ni äter frukost, lunch och middag. Är ni flera finns gott om plats för matsalsmöbeln i vardagsrumsdelen.

Vardagsrum

Med fönster som vetter ut mot altanen och trädgården är detta ett rum för både avkoppling och umgänge. Vill du finns det dock möjlighet att dela av rummet för att på så sätt få en separat matsal och ett vardagsrum. Under trappan som leder till övre plan inreder du kanske en mysig liten tv-hörna eller en läsvrå.

Altan

Från vardagsrummet leder dörren ut till ett stort trädäck. Lata sommardagar spenderas i skuggan under ett parasoll medan barnen leker i trädgården. Skapa din egen härliga oas med hjälp av textilier, belysning, växter och inredningsdetaljer. Här har du ett skönt extrarum under årets varmare månader.

Sovrum 1

En trappa upp finner du hemmets tre sovrum. Sovrum nummer ett är ett rymligt rum om 14 kvadrat. Dess läge mot baksidan till gör detta till en lugn plats för avkoppling. Rummet rymmer gott och väl en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Den stora skjutdörrsgarderoben sträcker sig längs med ena kortsidan av rummet och slukar både skor och kläder för två personer.

Sovrum 2

Mot gatan hittar du sovrum nummer två. Nio välplanerade kvadrat med ljusa väggar och ekparkett, något som är genomgående i hela huset. Stora fönster gör detta till ett ljust och trevlig rum. Perfekt för något av barnen. Här skapar du enkelt ett mysigt krypin.

Sovrum 3

Vägg i vägg hittar du hemmets tredje sovrum om nästan tio kvadrat. Även detta ligger i husets främre del. Om den som bor här vill leka detektiv är detta det perfekta spaningsstället. Här kan man stå gömd bakom en gardin och se vad som händer på gatan utanför utan att själv bli sedd. När det är dags att skriva spaningsrapporten går det bra att slå sig ner vid skrivbordet. Eller krypa upp i sängen.

Klädkammare

Förvaring kan man aldrig få för mycket av. På plan två finns ytterligare en klädkammare om två kvadrat. Här finns gott om plats för handdukar, lakan och kläder.

Badrum

I badrummet på övre plan kan barnen ta sitt kvällsbad eller också är det du som passar på att få en stunds avkoppling innan det är dags för sängen. Några tända ljus, varmt vatten och en klick badskum är allt som behövs. Det helkaklade rummet om knappt fem kvadrat är inrett i stilrena material med tidlös design. Familjens toalettsaker göms undan i tvättställskommoden och i spegelskåpet.

Allrum

På övre plan finns även ett allrum. Inred det till en tv-hörna för barnen eller ett hobbyrum till dig själv. Vill du, går rummet att delas av till ett fjärde rum. Kanske är du i behov av ett hemmakontor eller gästrum. Eller helt enkelt ett fjärde sovrum.

Förråd och carport

Bilen parkerar du bekvämt i carporten intill huset. Här står pärlan skyddad för väder och vind samtidigt som du har bekväm närhet till huset. Tunga matkassar liksom trötta och hungriga barn kan snabbt bäras innanför hemmets fyra väggar. Bakom carporten i vinkel med altanen finns ett kallförråd. Här förvarar du trädgårdsmöbler och trädgårdsredskap om vintern och pulkor och snöskyfflar om sommaren. Förrådet skapar tillsammans med husets fasad en skyddad uteplats.

Hemfakta

Bostad
106
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
231 m²
Parkeringsplats
Carport
Pris per m²
38 130 kr
Pris
4 690 000 kr
Inflytt från
Maj 2021
Här finns
Gård, Terrass

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i alla husstorlekar i Kareby Äng ser ut.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri