Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

118, 5 Rum, 139 m²

Välkommen på privat visning lördag 18 april

Under lördagen den 18 april mellan klockan 13.30-14.30 finns möjlighet att komma på privat visning av Kareby Äng. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Uteplats med utsikt över åkrar och ängar

Slå dig ned med en god bok och en kopp te på altanen och blicka ut över böljande åkrar och ängar. I Fläderstråket bor du med livskvalitet i lättskött nyproduktion med egen täppa.

I natursköna Kareby Äng hörs fågelkvitter och barnskratt snarare än stadsbuller. Här bor du i ett familjevänligt grannskap där barnen springer fritt mellan de många olika lekytorna. Skogen är nära och bjuder både på härliga löpturer, skogspromenader och upptäcktsfärder. För den som är badsugen finns både sjöar och hav inom räckhåll.

Entré

Efter en lång dag på jobbet öppnar du ytterdörren och möts av ljuset som flödar in från andra änden av huset. Ljusinsläpp från två väderstreck och öppen planlösning gör detta hem ljust och luftigt. Precis innanför dörren ligger ett tåligt klinkergolv som sedan övergår i en stilren ekparkett som löper som en röd tråd genom huset. Några steg in i hallen finns en nisch med städskåp och hatthylla med plats för skohylla inunder.

Badrum

Till höger om entrén finns det ena av husets två badrum. Helkaklade väggar och klinkergolv är perfekt för en barnfamilj. Det gör inget om det stänker vatten och det är lätt att hålla rent. Hörnduschen med glasväggar gör att rummet känns luftigare och större än sina knappt fyra kvadrat. Inredningen är stilren med tvättställskommod som rymmer både det ena och det andra.

Tvättstuga

Här i Fläderstråket slipper du leta tvättider. Du tvättar helt enkelt när du vill i din helt egna tvättstuga. Tvättmaskin och torktumlare är placerade under en bänk på vilken du kan sortera och vika tvätten. I den rostfria hon fyller du på skurvatten eller lägger kläder i blöt. Med klinkergolv och ytterdörr lämpar sig detta rum även som groventré. Perfekt när barnen lekt ute en regnig höstdag och kommer hem leriga från topp till tå.

Kök

Till vänster om entrén ligger kök och matplats. Det välplanerade köket är placerat längs med ytterväggen. Här finns miljövänliga vitvaror som fullstor kyl och frys samt en lång praktisk arbetsyta. Från matplatsen har du utsikt mot gatan. Sitt här och drick dagens första kopp samtidigt som du ser grannskapet vakna till liv efter en lång natt.

Vardagsrum

Tillsammans med köket utgör vardagsrummet hemmets sociala del. Den öppna planlösningen gör detta till ett perfekt hem för bjudningar och familjesammankomster. I vardagsrummet om 33 kvadrat finns plats för både soffa och matsalsmöbel. Vill du, finns även möjlighet att dela av rummet till två separata. Den vitmålade trappan i furu leder upp till övre plan. Och genom en dörr tar du dig ut till altanen.

Altan

Njut av kvällssolen på det stora trädäcket. Här får du plats med både matplats och loungedel. Inred med belysning och sköna filtar så blir det här en magisk plats även under svala sensommarkvällar. I vinkel mot altanen finns ett förråd som tillsammans med husfasaden skapar en skyddad uteplats.

Sovrum 1 med walk-in-closet

För den som drömmer om en walk-in-closet är det dags att sluta drömma. I anslutning till detta sovrum finns en klädkammare om knappt två kvadrat med gott om plats för kläder, skor, väskor och lite till. Det stora sovrummet om nästan 14 kvadrat ligger mot den lugna baksidan till. Här får du plats med både dubbelsäng, sängbord och extra förvaring om inte klädkammaren räcker till. Sov gott i din egen svala oas.

Sovrum 2

Med sina drygt tio kvadrat är sovrum nummer två perfekt för både små och stora barn. Här finns plats för en säng, leksaksförvaring och skrivbord. De ljusa väggarna och ekparketten utgör en neutral bas som gör det enkelt att sätta sin egen prägel på rummet. Låt tonåringen inreda rummet efter egen smak eller skapa ett mysigt krypin till familjens minsting.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger i hemmets främre del med utsikt mot gatan. Med en yta om nästan 12 kvadrat finns här plats för både säng, skrivbord och klädförvaring. Och ändå finns gott om golvyta för legobygge och kullerbyttor.

Allrum

Det dryga 18 kvadrat stora allrummet på övre plan kan inredas till ett mysigt tv-rum eller hemmakontor. Eller också delar du av utrymmet till ett fjärde sovrum.

Badrum

Med barn i huset är badkar nästan ett måste. Badrummet på övreplan är helkaklat med komfortabel golvvärme. Nu slipper du kliva ur badet och sätta blöta fötter på ett kallt klinkergolv. Rummet är inrett i stilrena material med tvättställskommod och spegelskåp som rymmer både krämer, badskum och tandborstar. Ett öppningsbart fönster släpper in dagsljus och i taket finns spotlights som ger bra med ljus.

Carport

Intill huset finns en rymlig carport med gott om plats för bilen. Här står pärlan skyddad för väder och vind. Och du också. Gå direkt från bilen in genom groventrén när regnet piskar ner eller snön viner runt knuten.

Hemfakta

Bostad
118
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
262 m²
Parkeringsplats
Carport
Pris per m²
37 338 kr
Pris
5 190 000 kr
Inflytt från
April 2021
Här finns
Gård, Terrass

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i alla husstorlekar i Kareby Äng ser ut.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri