Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Planerad

Fläderstråket i Kareby Äng

Familjevänliga Kareby

Premiärträff: hösten 2019 Inflyttning: preliminärt från våren 2021

En familjeidyll bland åkrar och ängar

Välkommen till Kareby Äng. Här väntar en familjeidyll bland åkrar och ängar – en nutida bykänsla med gångavstånd till skola, mataffär och kompisar.

I Kareby Äng är familjelivet i fokus. Här skapar vi alla förutsättningar för ett behagligt vardagsliv där både vuxna och barn kan hitta sin plats. För dig som söker gemenskap är områdets gemensamma hus ett riktigt smultronställe. Här kan barnen ha födelsedagskalas, de vuxna kan varva ner i eftermiddagssolen innan det är dags att tända grillen för en gemensam grillkväll eller varför inte utmana grannarna med en omgång kubb? Mellan husen finns gårdar med lekplatser bland fruktträd och bärbuskar och gott om plats för barn med spring i benen. Kareby Äng kommer att bestå av totalt ungefär 170 hus i olika ägandeformer och säljas i flera etapper. Här hittar du grannskapets första äganderätter.

Hitta hem i Fläderstråket

Fläderstråket består av 9 kedjehus i äganderättsform. När du köper en äganderätt står du själv som ägaren av bostaden och marken som den står på. I Fläderstråket får du ett trivsamt och välplanerat boende med minst 4 rum i två plan och en mysig trädgård för egen avkoppling eller umgänge med familj och vänner. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer i grannskapet.

Hemfakta

Bostadstyp
Kedjehus
Ägandeform
Äganderätt
Antal bostäder
9
Storlek
123 - 139 m²

Kontakt

Helena  Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

+46734400684

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri