Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

121 kvm i naturskönt och familjevänligt område

På nedre plan mynnar det välplanerade köket ut i vardagsrummet som öppnar upp mot uteplatsen. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum.

Detta optimalt planerade radhus har både praktiska och sociala rum. Här kan familjen trivas och växa, på övervåningen går det att göra om allrummet till ett fjärde sovrum eller kontor om det skulle behövas. Vardagsrummet blir hemmets sociala knutpunkt och här ryms en härlig soffgrupp där hela familjen kan samlas.

Entré och badrum

Kliv in på ett praktiskt klinkergolv och häng av dig jackan. Längs ena sidan sträcker sig en klädhängare som följs av en garderob. Härifrån når du badrummet som snabbt lyses upp av spotlights i taket. Med klinkerbeklätt golv och helkaklade väggar känns badrummet på nedervåningen luftigt och rymligt och i kommoden under tvättstället kan du enkelt gömma undan tandborstar och andra badrumsprodukter.

Tvättstuga

Tvättstugan nås både från köket och utifrån, vilket gör att du kan komma in direkt i tvättstugan och hänga av dig efter en lerig skogspromenad. På så sätt blir det enklare att hålla det rent i resten av hemmet. I klinkergolvet har du också golvvärme, så som på resten av bottenplanet. Och över tvättmaskin och torktumlare vilar en praktisk bänkyta som gör det enkelt att vika och sortera tvätt.

Kök och matplats

Ditt nya kök är smart planerat med en kyl och frys i full höjd på ena sidan och arbetsyta med diskho, spis och diskmaskin på andra sidan. Vitvarorna är energieffektiva och möter Svanens höga krav. Härifrån når du enkelt matplatsen där fönstret ger dig en härlig vy ut mot baksidan.

Vardagsrum

Från soffan kan du titta ut mot trädgården och hålla uppsikt över tomten. Ytan är lätt att möblera med en naturlig plats för både tv och soffa. Här småpratar du enkelt med både den i köket eller vid matbordet, såväl som njuter av lugnet när de andra familjemedlemmarna dragit sig undan till övervåningen.

Utemiljö

Altandörren leder ut mot baksidan. Den trallbelagda ytan har plats för både en härlig utesoffa och ett matbord för sommarens middagar. Framför altanen finns gräsmattan och från altanen når du förrådsdörren där du smidigt stuvar in dynor och leksaker.

Allrum

När du kommer upp från trappen till övervåningen har du badrummet rakt fram och allrummet breder ut sig åt vänster. Utrymmet blir en bra TV- och spelhörna för familjen. Och om det skulle behövas går här att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du utsikt mot husets baksida. En plats att landa på efter en lång dag. Längs ena väggen sträcker sig en skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg, och ekparketten samt de ljust målade väggarna ger en fin bas för möblerna.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen gör sig lika bra som hemmakontor, gästrum eller barnrum. I båda får du fint ljusinsläpp från fönsterna och de ligger smart placerade i varsin ände av övervåningen.

Klädkammare och badrum

Klädkammaren ger extra förvaringsutrymme som gör det enklare att hålla ordning. Mitt emot hittar du övervåningens badrum. Här inne finns förvaring i både spegelskåp och kommod, och vid spegelskåpet hittar du eluttag. Precis som i badrummet på nedre våningen har du spotlights i taket och belysning i spegelskåpet.

Bilder
Området
 • Plats för gemenskap

  Ett hem är mer än själva huset du bor i. Bland smultronssnår precis intill ängen bygger vi därför ett gemensamt hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

 • Lekplatser som förstorar hemmen

  Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån. Alla hus har även en lättskött tomt med plats för lek och sköna grillkvällar.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Du väljer bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller en dag i juni och september.