Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Integritetspolicy

Information om personuppgiftsbehandling

1.1 Inledning och kontaktinformation

1.2 Detta dokument beskriver hur Bonava behandlar dina personuppgifter när du i) prenumererar på nyhetsbrev, ii) visar intresse för något av våra projekt och anmäler att du vill ha information om det och andra projekt, och iii) ingår avtal med oss.

1.3 Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi har därför vidtagit nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst och användning. Vi uppmuntrar dig att läsa igenom detta dokument noggrant för att veta mer om vår behandling.

1.4 Bonava Sverige AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar därför för den personuppgiftsbehandling som utförs av oss eller för vår räkning. Om du har några frågor om denna behandling får du gärna kontakta oss på Bonava Sverige AB, Lindhagensgatan 72, SE-112 18 Stockholm, telefonnummer +46-20-28 28 28, e-post: kundservice@bonava.se.

1.5 Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?

1.6 Personuppgifter är alla uppgifter som kan kopplas till dig som person. Vi behandlar olika personuppgifter om dig beroende på vilket förhållande du har med oss vilket vi beskriver närmare nedan. Om du lämnar ut personuppgifter om någon annan till oss, exempelvis familjemedlemmar, måste du se till att de också får informationen i detta dokument.

1.7 När du anmäler dig till våra nyhetsbrev behandlar vi din e-postadress.

1.8 När du visar intresse för något av våra erbjudanden, behandlar vi ditt namn, telefonnummer och din e-postadress. Det finns också ett tomt textfält där du kan lämna meddelanden till oss. Dessa behandlas också. Vidare kan vi behandla personuppgifter som du har gett till oss frivilligt, t.ex. vilken slags bostad du söker, hur mycket du kan tänka dig att betala, när du vill flytta in och vilket postnummer du har.

1.9 När du har köpt eller håller på att köpa en bostad från oss behandlar vi (förutom den information som anges ovan) ditt personnummer och information om val du har gjort angående din bostad. Vi kommer också att begära en kreditupplysning. Om det krävs några särskilda anpassningar, t.ex. på grund av funktionshinder, behandlas även sådan information.

1.10 När du besöker vår webbplats behandlar vi uppgifter om din aktivitet på webbplatsen, som din webbläsarhistorik, ID:t på den enhet du använder och andra unika identifierare, egenskaper om enheter och programvaror (t.ex. statistik om de sidor du har besökt, URL som du hänvisats från, IP-adress (som kan göra att vi får reda på din allmänna plats där du befinner dig)) och information om tillgänglighet och leverans av våra annonser. Vi får också information genom cookies, vilket vi berättar mer om i vår Information om cookies.

1.11 Utöver ovanstående kan vi behandla uppgifter om dig som du har lämnat till oss i samband med kontakt med en av våra säljare eller vår kundtjänst. Det kan bl.a. röra sig om information om dina preferenser, din familjesituation eller klagomål som du kan ha. Vi kan också samla in information om dig från offentliga register, exempelvis adress.

1.12 För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter?

1.13 Vi använder de uppgifter som beskrivs ovan för följande ändamål:

  • För att skicka nyhetsbrev och annan marknadsföring till dig via mail och sms (du kan alltid välja att inte längre ta emot sådan marknadsföring via en länk som finns med i varje mail/sms);
  • För att skicka och visa information som är relevant just för dig (baserat på de uppgifter som du har lämnat till oss) om de projekt som du har visat intresse för eller andra projekt som vi tror att du kan vara intresserad av via mail, sms och telefon;
  • För att skicka och visa information som vi tror att du kan vara intresserad av via mail, sms och telefon baserat på de uppgifter vi har samlat in genom cookies, förutsatt att du har godkänt att vi använder cookies (du kan hitta mer information om cookies och hur du raderar dem här);
  • För att spåra din aktivitet på vår webbplats (även bakåt i tiden) via sådan information som vi har samlat in genom cookies i syfte att skicka relevant information till dig. Det är bara möjligt att spåra aktivitet bakåt i tiden om du har gett oss din e-postadress eller annan information som direkt kan identifiera dig. (Mer information om detta och hur du hindrar sådan spårning finns i vår Information om cookies); 
  • För att skicka inbjudningar till dig om visningar, evenemang, etc. kopplade till de projekt som du har sagt att du är intresserad av eller projekt som liknar dem du har visat intresse för;
  • För att förbereda, administrera och teckna köpeavtal, inkl. för att bedöma din kreditvärdighet utifrån en kreditupplysning;
  • För att administrera vårt kundförhållande med dig, t.ex. för att kommunicera med dig angående ett visst projekt, via vår kundtjänst, m.m.;
  • För att skicka marknadsföringsmaterial och information till dig om våra tjänster och produkter baserat på det intresse du har visat för våra objekt/projekt, dina inredningspreferenser och inköp;
  • För att genomföra marknads- och kundanalyser, utföra marknadsundersökningar och ta fram statistik; 
  • För att uppfylla våra rättsliga skyldigheter och försvara vårt bolag mot eventuella anspråk; samt
  • För att i realtid få information om hur våra applikationer fungerar i syfte att säkerställa att du inte får problem med dem, förebygga/motverka bedrägeri och för att upprätthålla säkerheten för våra webbtjänster.

1.14 När raderar vi dina personuppgifter?

1.15 Vi behåller dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som anges ovan. Därefter raderas uppgifterna i enlighet med vår gallringsrutin. Detta innebär att vissa uppgifter kommer att behållas längre än andra.

1.16 Om du exempelvis tecknar ett avtal med oss behåller vi avtalet och din korrespondens med kundservice (t.ex. angående anspråk eller liknande) under garantiperioden så att vi kan uppfylla våra skyldigheter gentemot dig som de anges i avtalet. Vi kan också behålla uppgifter längre om det krävs för att vi ska kunna försvara vårt bolag i händelse av ett anspråk.

1.17 Cookies upphör efter en angiven tidsperiod som anges närmare i vår Information om cookies, som du hittar här.

1.18 Med Vilken rättslig grund behandlar vi dina personuppgifter?

1.19 Merparten av vår behandling är nödvändig för att kunna tillhandahålla den tjänst du har beställt eller för att kunna uppfylla köpeavtalet.

1.20 Viss behandling, t.ex. utskick av marknadsföringsmaterial och information till dig om våra tjänster och produkter och/eller genomför marknads- och kundanalyser eller marknadsundersökningar, har du gett ditt samtycke till.

1.21 Viss behandling utför vi för att vi har ett berättigat intresse av att utför den. Så är t.ex. fallet vid optimering av våra försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter, webbplatsens funktion och marknadsundersökningar och vid förebyggande av missbruk och analys av statistik.

1.22 Vem lämnar vi ut dina personuppgifter till?

1.23 När vi skickar nyhetsbrev till dig och information om våra projekt lämnar vi ut dina personuppgifter till andra bolag inom Bonava (t.ex. för marknadsföringsändamål eller för att utveckla våra tjänster och kampanjer) och externa bolag som erbjuder tjänster till oss (såsom IT-tjänster, kundservicefunktioner, mäklare och försäljare). Vi lämnar också ut uppgifter till myndigheter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller myndighetsbeslut.

1.24 De bolag som vi lämnar ut uppgifter till får endast behandla uppgifterna i enlighet med våra instruktioner och genom avtal säkerställer vi en hög skyddsnivå för dina personuppgifter. Om vi överför dina uppgifter till länder utanför EU/EES, ser vi till att laglig grund finns för överföringen och att lämpliga säkerhetsåtgärder har vidtagits, t.ex. genom att inkludera EU-kommissionens standardavtalsklausuler för dataöverföring (som är tillgängliga på EU-kommissionens webbplats) i de avtal vi ingår med parter som får tillgång till personuppgifter.

1.25 Dina rättigheter i samband med vår personuppgiftsbehandling

1.26 Enligt tillämplig dataskyddslagstiftning har du följande rättigheter i samband med att vi behandlar dina personuppgifter:

  • Rätt till tillgång (d.v.s. en rätt att få information om vilka uppgifter vi behandlar om dig och en kopia på de uppgifter som behandlas)
  • Rätt till rättelse (d.v.s. en rätt att få felaktiga uppgifter rättade)
  • Rätt till radering (d.v.s. en rätt att få uppgifter raderade)
  • Rätt till begränsning av behandling (d.v.s. en rätt att begära att vår behandling begränsas, t.ex. om du anser att de personuppgifter vi behandlar är felaktiga)
  • Rätt till dataportabilitet (d.v.s. en rätt att begära att vi ska överföra dina personuppgifter till ett annat bolag)
  • Rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter
  • Rätt att återkalla ditt samtycke (detta påverkar dock inte lagligheten av den behandling som gjorts med stöd av ditt samtycke innan detta återkallades)
  • Rätt att inge klagomål till tillsynsmyndighet om du anser att vår behandling inte sker i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning

1.27 Vissa av rättigheterna ovan gäller bara i vissa situationer. Om du skulle vilja utöva någon av dessa rättigheter ber vi dig kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan.

1. Användning av cookies

1.1 Definition av cookie och användningsområde

En cookie är en liten textfil som den här webbplatsen lagrar på din internetanslutna enhet. Cookies används bl.a. för att skilja olika användare åt, vilket ger en förbättring av användarupplevelsen för de personer som besöker webbplatsen. Vissa av våra cookies raderas när du stänger din webbläsare (så kallade sessionscookies). Andra finns kvar på din enhet och gör att vi kan känna igen din webbläsare (permanenta cookies). I tabellen nedan beskriver vi hur vi använder cookies på den här webbplatsen. I det här dokumentet avses med cookies även annan teknologi som kan medföra att uppgifter lagras på eller hämtas från din enhet. Vi vill ge dig information om vilka typer av teknologier vi använder och varför vi använder dem.

Nödvändiga cookies: Dessa cookies som är helt nödvändiga för att vi ska kunna tillhandahålla vår webbplats eller våra tjänster. Det kan t.ex. röra sig om cookies som används för att autentisera och identifiera våra användare när de använder privata delar av vår webbplats. Om dessa cookies blockeras/raderas kommer tjänsten inte att fungera.

Prestanda- och funktionscookies: Dessa cookies är inte nödvändiga, men hjälper oss att göra ditt besök på vår webbplats mer personligt och förbättra din upplevelse. Vi använder t.ex. sådana cookies för att förstå dina preferenser och ge dig innehåll och funktioner (på vår webbplats och i vår kommunikation) som har anpassats efter dig och som vi tror kan vara relevant för dig. Vi använder också denna form av cookies och teknologier för att komma ihåg dina preferenser så att du slipper ange samma information flera gånger (t.ex. uppgifter som du lämnar när du registrerar ett intresse för ett projekt). Om du raderar eller blockerar denna typ av cookies kommer tjänstens funktionalitet att begränsas.

Marknadsföringscookies: Dessa cookies placeras på vår webbplats av en tredje part. De lagrar information om ditt besök på vår webbplats och andra webbplatser som inte tillhör Bonava, t.ex. information om de sidor som du besöker eller om du reagerar på annonser och mail. Vi och de tredje parter som placerar dessa cookies använder uppgifterna för att kunna visa annonser som är mer relevanta för dig. Denna typ av marknadsföring kallas ”intressebaserad marknadsföring”. Vi har inte åtkomst till, och kan inte heller styra över, hur tredje parter placerar dessa cookies eller vilka personuppgifter och andra uppgifter som de samlar in. Det är därför viktigt att du kontrollerar dessa tredje parters webbplatser för att få mer information om hur de hanterar cookies. Tabellen nedan innehåller även referenser till tredje parters marknadsföringsinställningar.

1.2 Om ditt samtycke till att vi använder cookies

Du samtycker till att vi använder cookies genom att surfa på webbplatsen.

Du kan återkalla ditt samtycke genom att välja att blockera/radera cookies. För mer information om hur du blockerar/raderar cookies, se avsnitt 2. Tabellen nedan visar vilka cookies som används på vår webbplats och vilket användningsområde de har.

1.3 Cookies på den här webbplatsen

_ga
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 2 år
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

På vår webbplats används Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder ett flertal förstapartscookies för att identifiera webbläsare och samla in information om surfbeteenden på webbplatsen. Informationen som genereras kan inte identifiera dig som en individ och används för att förbättra webbplatsens funktioner, hur den uppfattas och din användarupplevelse. Google Analytics använder också Google Analytics Advertising Features för att samla in uppgifter om beteende/interaktion i syfte att utföra intressebaserad marknadsföring på Google Adwords plattform. För att hantera inställningarna för Google Analytics Advertising Features och blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

_gid
  • Typ av cookie: Sessionscookie
  • Lagringstid: 24 timmar
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

På vår webbplats används Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder ett flertal förstapartscookies för att identifiera webbläsare och samla in information om surfbeteenden på webbplatsen. Informationen som genereras kan inte identifiera dig som en individ och används för att förbättra webbplatsens funktioner, hur den uppfattas och din användarupplevelse. Google Analytics använder också Google Analytics Advertising Features för att samla in uppgifter om beteende/interaktion i syfte att utföra intressebaserad marknadsföring på Google Adwords plattform. För att hantera inställningarna för Google Analytics Advertising Features och blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

_gat
  • Typ av cookie: Sessionscookie
  • Lagringstid: 10 minuter
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

På vår webbplats används Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder ett flertal förstapartscookies för att identifiera webbläsare och samla in information om surfbeteenden på webbplatsen. Informationen som genereras kan inte identifiera dig som en individ och används för att förbättra webbplatsens funktioner, hur den uppfattas och din användarupplevelse. Google Analytics använder också Google Analytics Advertising Features för att samla in uppgifter om beteende/interaktion i syfte att utföra intressebaserad marknadsföring på Google Adwords plattform. För att hantera inställningarna för Google Analytics Advertising Features och blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

ELOQUA
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 2 år
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Oracle Eloqua 

Eloqua är en av de teknologier som gör att vi kan ha direkt kommunikation med dig. När du aktivt anger att du vill ta emot kommunikation från oss länkar vi den information som du har lämnat till oss till den surfinformation/historik som cookien innehåller. Vi använder sedan denna information för att anpassa vårt innehåll och se till att vår kommunikation med dig är effektiv. Detta möjliggör t.ex. för oss att se till vi inte skickar påminnelser till dig om kommunikation som vi kan se att du redan har tagit del av och vice versa. Vi kommer också att skicka dig intressebaserad kommunikation och visa webbplatsanpassat innehåll när vi tror att det kan vara relevant för dig. Om du raderar denna typ av cookie kommer tjänstens funktionalitet att begränsas. Du kan hantera dina preferenser för direkt kommunikation och avanmäla dig från att ta emot marknadsföring från oss via de länkar som finns i varje meddelande vi skickar till dig. 

ai_session
  • Typ av cookie: Sessionscookie
  • Lagringstid: 30 minuter
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

Våra webbapplikationer vilar på och drivs genom infrastruktur och teknologi från Microsoft Azure. Azure Applications använder flera förstapartscookies och lokala lagringsnycklar för att identifiera webbläsare och i realtid tillhandahålla återkoppling till oss om hur våra applikationer fungerar så att vi kan se till att du inte får problem med dem. Dessa cookies används också för att förhindra bedrägeri och upprätthåller säkerheten för våra tjänster.

ai_user
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 1 år
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

Våra webbapplikationer vilar på och drivs genom infrastruktur och teknologi från Microsoft Azure. Azure Applications använder flera förstapartscookies och lokala lagringsnycklar för att identifiera webbläsare och i realtid tillhandahålla återkoppling till oss om hur våra applikationer fungerar så att vi kan se till att du inte får problem med dem. Dessa cookies används också för att förhindra bedrägeri och upprätthåller säkerheten för våra tjänster.

ai_session
  • Typ av cookie: Lokal lagringsnyckel
  • Lagringstid: Ingen gräns
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

Våra webbapplikationer vilar på och drivs genom infrastruktur och teknologi från Microsoft Azure. Azure Applications använder flera förstapartscookies och lokala lagringsnycklar för att identifiera webbläsare och i realtid tillhandahålla återkoppling till oss om hur våra applikationer fungerar så att vi kan se till att du inte får problem med dem. Dessa cookies används också för att förhindra bedrägeri och upprätthåller säkerheten för våra tjänster.

bo_session
  • Typ av cookie: Sessionscookie
  • Lagringstid: 30 minuter
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

På Bonava använder vi flera förstapartscookies och lokala lagringsnycklar för att identifiera användare som besöker våra webbplatser så att vi kan förstå användarnas preferenser och för att tillhandahålla skräddarsytt innehåll och funktioner som vi tror är relevanta. Vi använder exempelvis dessa cookies och lagringsnycklar för att komma ihåg dina preferenser så att du slipper ange information som du redan har lämnat (t.ex. när du registrerat intresse för ett visst projekt). Om du raderar denna typ av cookie kommer tjänstens funktionalitet att begränsas.

bo_user
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 1 år
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

På Bonava använder vi flera förstapartscookies och lokala lagringsnycklar för att identifiera användare som besöker våra webbplatser så att vi kan förstå användarnas preferenser och för att tillhandahålla skräddarsytt innehåll och funktioner som vi tror är relevanta. Vi använder exempelvis dessa cookies och lagringsnycklar för att komma ihåg dina preferenser så att du slipper ange information som du redan har lämnat (t.ex. när du registrerat intresse för ett visst projekt). Om du raderar denna typ av cookie kommer tjänstens funktionalitet att begränsas.

wasd_metadata
  • Typ av cookie: Lokal lagringsnyckel
  • Lagringstid: Ingen gräns
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

På Bonava använder vi flera förstapartscookies och lokala lagringsnycklar för att identifiera användare som besöker våra webbplatser så att vi kan förstå användarnas preferenser och för att tillhandahålla skräddarsytt innehåll och funktioner som vi tror är relevanta. Vi använder exempelvis dessa cookies och lagringsnycklar för att komma ihåg dina preferenser så att du slipper ange information som du redan har lämnat (t.ex. när du registrerat intresse för ett visst projekt). Om du raderar denna typ av cookie kommer tjänstens funktionalitet att begränsas.

CookieStatus
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 1 år
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

Vi använder denna förstapartscookie för att komma ihåg vilken version av vårt dokument Information om personuppgiftsbehandling som vi har visat för dig.

bonavatestbucket
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 2 år
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Ingen utlämning till tredje part, endast Bonava har tillgång till informationen 

Vi använder denna förstapartscookie för att slumpartat tilldela dig funktioner eller versioner av vår webbplats för att testa deras prestanda.

fr
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 3 månader
  • Domännamn: .facebook.com
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Facebook

Vi använder Facebook-funktioner på vår webbplats, exempelvis en delningsfunktion från Facebook som gör att du kan dela innehåll på Facebook.com. Genom att använda denna cookie placerar Facebook tredjepartscookies som mäter antal delningar och ser om du är inloggad på Facebook eller inte. Dessutom kan Facebook använda uppgifter som samlas på detta sätt i annat syfte. Läs Facebooks cookiepolicy för att hantera dessa cookies och få mer information om deras policy och hur de använder uppgifter. 

CONSENT
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 20 år
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

Förstapartscookie som placeras av Google i syfte att hantera användarinnehåll.

1P_JAR
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 6 månader 
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

Vi använder tjänster från Google Advertising för att marknadsföra våra produkter/tjänster på Google. Google Advertising använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör att t.ex. placera intressebaserade annonser på andra än Bonavas webbplatser. För mer information om hur Google använder marknadsföringscookies, gå till Google Advertising Privacy FAQ (Vanliga frågor om integritet på Google Advertising). För att hantera inställningarna för dessa cookies, inklusive att blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

NID
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 6 månader 
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

Vi använder tjänster från Google Advertising för att marknadsföra våra produkter/tjänster på Google. Google Advertising använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör att t.ex. placera intressebaserade annonser på andra än Bonavas webbplatser. För mer information om hur Google använder marknadsföringscookies, gå till Google Advertising Privacy FAQ (Vanliga frågor om integritet på Google Advertising). För att hantera inställningarna för dessa cookies, inklusive att blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

NID
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 6 månader 
  • Domännamn: .google.com
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

Vi använder tjänster från Google Advertising för att marknadsföra våra produkter/tjänster på Google. Google Advertising använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör att t.ex. placera intressebaserade annonser på andra än Bonavas webbplatser. För mer information om hur Google använder marknadsföringscookies, gå till Google Advertising Privacy FAQ (Vanliga frågor om integritet på Google Advertising). För att hantera inställningarna för dessa cookies, inklusive att blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

DV
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 6 månader 
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

Vi använder tjänster från Google Advertising för att marknadsföra våra produkter/tjänster på Google. Google Advertising använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör att t.ex. placera intressebaserade annonser på andra än Bonavas webbplatser. För mer information om hur Google använder marknadsföringscookies, gå till Google Advertising Privacy FAQ (Vanliga frågor om integritet på Google Advertising). För att hantera inställningarna för dessa cookies, inklusive att blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

IDE
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 6 månader 
  • Domännamn: .doubleclick.net
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Google

Vi använder tjänster från Google Advertising för att marknadsföra våra produkter/tjänster på Google. Google Advertising använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör att t.ex. placera intressebaserade annonser på andra än Bonavas webbplatser. För mer information om hur Google använder marknadsföringscookies, gå till Google Advertising Privacy FAQ (Vanliga frågor om integritet på Google Advertising). För att hantera inställningarna för dessa cookies, inklusive att blockera dem, gå till inställningarna för Google Ads.

bonava-cityKey
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 2 år
  • Domännamn: .bannerflow.com
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Bannerflow

Vi använder Bannerflow för att få information om innehåll till våra intressebaserade annonser placerade på andra än Bonavas webbplatser. Bannerflow använder tredjepartscookies i syfte att samla in uppgifter om de personer som surfar på vår webbplats så att vi kan tillhandahålla relevant marknadsföring för dessa besökare på andra än Bonavas webbplatser.

MUID
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 1 år
  • Domännamn: .bing.com
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Bing

Bing Ads använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör t.ex. intressebaserade annonser på andra webbplatser än Bonavas och för att upptäcka klickbedrägerier. För att hantera dessa cookie-inställningar och blockera dem, gå till inställningarna för Bing Ads.

MUIDB
  • Typ av cookie: Permanent cookie
  • Lagringstid: 1 år
  • Domännamn: .bat.bing.com
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Bing

Bing Ads använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör t.ex. intressebaserade annonser på andra webbplatser än Bonavas och för att upptäcka klickbedrägerier. För att hantera dessa cookie-inställningar och blockera dem, gå till inställningarna för Bing Ads.

_uetsid
  • Typ av cookie: Sessionscookie
  • Lagringstid: Session
  • Domännamn: .bonava.se
  • Utlämnande av uppgifter till tredje part: Bing

Bing Ads använder flera tredjeparts- och förstapartscookies för att skapa funktioner som möjliggör t.ex. intressebaserade annonser på andra webbplatser än Bonavas och för att upptäcka klickbedrägerier. För att hantera dessa cookie-inställningar och blockera dem, gå till inställningarna för Bing Ads.

1.4 Behandling av Personuppgifter

En del av våra cookies samlar in personuppgifter, t.ex. Eloqua som nämns i tabellen ovan. Om du samtycker till att cookies används och använder våra tjänster/vår webbplats utan att vara en identifierad Bonavakund (med Bonavakund menar vi att du t.ex. har anmält att du vill prenumerera på våra nyhetsbrev eller har visat intresse för något av våra projekt) kan de uppgifter som samlas in genom Eloqua inte kopplas till dig som person. I sådana fall används de uppgifter som cookien samlar in endast för statistik och för att förbättra vår webbplats. Vi har inte möjlighet att identifiera dig genom dessa uppgifter.

Om du däremot har samtyckt till cookies och anmäler att du vill prenumerera på våra nyhetsbrev eller visar intresse för något av våra projekt kommer vi kunna koppla den information som samlas in genom cookien till dig personligen (d.v.s. spåra din interaktion med vår webbplats bakåt i tiden även till den tid då du inte var Bonavakund). Detta ger oss möjlighet att ge dig information om relevanta projekt och anpassa vårt marknadsföringsmaterial. Sådan marknadsföring kan visas för dig på vår webbplats eller på tredje parters webbplatser. För mer information om hur vi behandlar personuppgifter och för information om dina rättigheter hänvisar vi till vår Information om personuppgiftsbehandling som finns tillgänglig här.

Om du inte vill att vi ska kunna spåra din interaktion ska du välja att blockera cookies på det sätt som beskrivs i avsnitt 2 nedan.

2. Hur du väljer att blockera/radera cookies

Du kan välja att blockera cookies genom dina webbläsarinställningar så att den automatiskt nekar lagring av cookies eller informerar dig varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Du kan också radera lagrade cookies i din webbläsare. Exakt hur detta går till skiljer sig åt mellan olika webbläsare och du kan läsa mer om detta i instruktionerna till din webbläsare eller i hjälpfunktionen som de flesta webbläsare har. Mer information om hur du hanterar och tar bort cookies finns även på följande webbplats: www.aboutcookies.org.

Observera att en blockering av cookies kan resultera i att du inte får tillgång till alla sidor och funktioner på vår webbplats. Det kan även komma att försämra din användarupplevelse.

3. Cookies som placeras av tredje part

På webbplatsen kan innehåll och delningsverktyg bäddas in från olika sociala nätverk, t.ex. Facebook eller Instagram. Dessa nätverk/leverantörer kan använda och placera cookies på vår webbplats. Vi har inte åtkomst till, och kan inte heller styra över, dessa cookies eller de personuppgifter och andra uppgifter som de samlar in. Även om vi anstränger oss för att listan över tredjepartscookies ska vara aktuell gör detta att vi inte kan garantera att den faktiskt alltid är aktuell.

Du behöver därför kontrollera dessa nätverks/leverantörers webbplatser för att få ytterligare information om hur de hanterar cookies, vilken information de samlar in och hur du kan radera dem.