Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Trend

Trend

Luckornas grå färg kombinerat med läderhandtagen och marmorkompositen ger köket en trendig karaktär som ligger i tiden.

I stilen Trend möts du av genuina material med ett naturligt och samtidigt trendigt uttryck. Detaljer som läder i handtagen och vitvaror som smälter in i designen förstärker det rena diskreta uttrycket. Bänkskivan i marmorkomposit ger ett propert uttryck samtidigt som den är tålig och lätt att hålla ren.

Stänkskyddet går upp 20 cm ovan bänkskivan, något som lättar upp och ger en elegant inramning. De rena linjerna följs upp av handtagslösa luckor på väggskåpen för ett avskalat och minimalistiskt uttryck. Ett vitlaserat golv harmonierar fint med övrig inredning och gör det lätt för dig att kombinera med din egen inredning.

Bilderna är visualieringsbilder och avvikelser kan förekomma. Det kan även förekomma vissa avvikelser i inredningen, prata med din inredningskoordinator för att få reda på vad som gäller för ditt grannskap.

Stiltips 

Förstärk stilen med mörka trämöbler och accessoarer i läder, mässing och marmor. 

Valmöjligheter 

Med Trend har du möjlighet att göra andra val av bänkskiva, stänkskydd och golv än de som ingår i stilen – utan extra kostnad. Bänkskivan kan du som alternativ få i svart eller varm mörkgrå komposit. Detta blir då i samma utförande, det vill säga att bänkskivan går upp 20 cm på väggen och utgör stänkskyddet. Dessutom kan du välja golv i ek, valnöt eller vitlaserad ask. 

Det här är stilkoncept Trend

Lucka Ljusgrå slät lucka
Vitvaror Rostfritt. Integrerad kyl/frys
Diskmaskin Integrerad
Häll Induktionshäll
Mikro Rostfri
Fläkt Inbyggd rostfri front
Handtag Handtag t-grepp i läder på kyl och frys. Läderhandtag på bänkskåp och handtagslösa med push-to-open på väggskåp.
Bänkskiva* Marmorinspirerad komposit
Stänkskydd* Marmorinspirerad komposit som går upp ca 20 cm på väggen från bänkskivan. Målat ovanför kompositen i den valda väggkulören.
Golv* Vitlaserat ekgolv – 3 stav
Väggfärg* Stockholmsvit 0502

Golv och väggfärg är genomgående i hela bostaden

*Valmöjligheter finns, fråga din inredningskoordinator om dina kostnadsfria alternativ 

Våra andra stilkoncept och badrum: