Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Tradition

Tradition

Kakelsättningen tillsammans med ramluckorna skapar en stil som är hemtrevlig och lantlig i en modern tappning.

Stilen Tradition är den perfekta balansen mellan nutid, framtid och det förflutna. Det här köket har en hemtrevlig stil som följer en klassisk tradition med moderna inslag. De inramade luckorna representerar, tillsammans med den gedigna valnötsbänkskivan, en klassisk stil som håller i längden, och känns lika rätt idag som om 10 år. Du får modern funktionalitet i ett tidlöst uttryck. Kakelsättningen är gjord i halvförband, där varje platta förskjuts en halv plattlängd i sidled för varje ny rad. Det är en blinkning åt det lantliga och ger tydlig karaktär till köket. De vita vitvarorna smälter in i den övriga inredningen, och en fristående fläktkåpa i rostfritt stål följs upp av handtag på lådor i samma stil. Golvet i mörk valnöt fångar upp färg och material från bänkskivan och skapar en helhet.

siteassets/stilkoncept/kok/tradition-miljo-580x400.jpg
siteassets/stilkoncept/stilleben-tradition_ny.jpg

Bilderna är visualieringsbilder och avvikelser kan förekomma. Det kan även förekomma vissa avvikelser i inredningen, prata med din inredningskoordinator för att få reda på vad som gäller för ditt grannskap.

Stiltips 

Om du vill förstärka den lantliga stilen kan du göra det genom att lyfta fram material som linne, keramik och trä. Rota fram släktklenoderna och lägg till loppisfynd så är du hemma. Blanda nytt och nött. 

Valmöjligheter 

Med Tradition har du möjlighet att göra andra val av bänkskiva, stänkskydd och golv än de som ingår i stilen – utan extra kostnad. Bänkskivan kan du som alternativ få i svart eller varm mörkgrå komposit. Stänkskyddet kan du få i matt vitt kakel av samma platta som ingår i stilen. Dessutom kan du välja golv i ek, vitlaserad ek, eller vitlaserad ask. 

Det här är stilkoncept Tradition

Lucka Vit ramlucka
Vitvaror Vita
Diskmaskin Integrerad
Häll Induktionshäll
Mikro Vit
Fläkt Vägghängd i rostfritt stål
Handtag Klassisk
Bänkskiva* Trä valnöt
Stänkskydd* Kakel vitt fasat, i halvförband – blank
Golv* Valnöt – 3 stav
Väggfärg* Stockholmsvit 0502

Golv och väggfärg är genomgående i hela bostaden

*Valmöjligheter finns, fråga din inredningskoordinator om dina kostnadsfria alternativ 

Våra andra stilkoncept och badrum: