Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Tillvalspaket

Lustfylld matlagning

Med rätt köksutrustning kan du odla ditt matintresse. En flexibel induktionshäll förenklar storkoket medan ugnens varmluftsfunktion ger perfekt gräddade bullar. Betyder matlagning mer än mat på bordet för dig? Ta då en titt på våra tillvalspaket.

Tillvalspaketet Smakligt

Ett tillvalspaket som kittlar smaklökarna. Med Smakligt får du en ramlös induktionshäll som simplifierar din matlagning. En finess är att du kan slå ihop två kokzoner, så att stora kokkärl lättare får plats. Ugnen i paketet har flera smarta funktioner som ger utsökta måltider. Bland annat ger varmluftsfunktionen en jämn temperatur i hela ugnen, så att du kan baka på flera nivåer samtidigt. Ugnen är dessutom självrengörande, för en helt enkelt enklare vardag. Paketet finns i rostfritt och vitt, beroende på val av stilkoncept.

Det här är tillvalspaketet Smakligt

Häll Induktionshäll
Ugn Självrengörande ugn. Vit eller rostfri beroende på val av stilkoncept.

siteassets/stilkoncept/tillval/tillval1-580x400.jpg

Ny inspiration i köket med ny köksutrustning.

siteassets/stilkoncept/tillval/tillval5-580x400.jpg

Hällens kokzoner kan slås ihop för att passa extra stora kokkärl.

Tillvalspaketet Sinnligt

Ett tillvalspaket som tar matlagningen till nästa nivå. Hällen i Sinnligt har en elegant och förfinad design, med flexibla kokzoner på ena sidan som kan bindas ihop till en. På så vis kan du placera såväl mindre grytor som stora kokkärl var du vill. Matlagning blir helt enkelt mer anpassningsbar. Hällen har dessutom steksensor som automatiskt reglerar temperaturen. Du kan helt enkelt inte misslyckas. Ugnen har samma grundfunktioner som i tillvalspaketet Smakligt: stektermometer, varmluftsfunktion och självrengöring. Utöver detta har ugnen teleskopsskenor vilket gör det enkelt och bekvämt att ta ut och in plåtar och galler. Paketet finns i rostfritt och vitt, beroende på val av stilkoncept.

Det här är tillvalspaketet Sinnligt

Häll Induktionshäll  
Ugn Självrengörande ugn. Vit eller rostfri beroende på val av stilkoncept.
Teleskopskenor Utdragbara skenor till ugn.

Tillvalspaketet Synligt

Ett stiligt tillvalspaket i rostfritt stål. Med Synligt är samtliga vitvaror i rostfritt stål, vilket ger ett modernt kök oavsett vilket stilkoncept du har valt. Liksom tillvalspaketen Smakligt och Sinnligt, innehåller Synligt vitvaror med en hög energibesparing. Både kyl och frys har funktioner som ger optimal luftfuktighet och konstant temperatur, vilket innebär att maten håller sig fräsch längre. Frysen har dessutom en automatisk avfrostning. Den rostfria ugnen har stektermometer och varmluftsugn samt automatiska matlagningsprogram. Även mikrovågsugnen är rostfri och ger ett stiligt helhetsintryck i ditt kök. Hällen i tillvalspaketet är samma som den i Smakligt.

Det här är tillvalspaketet Synligt

Kyl och frys Rostfri kyl och frys
Ugn Rostfri inbyggnadsugn
Mikro Rostfri inbyggnadsmikro
Häll Induktionshäll
Diskmaskin Integrerad bakom lucka

siteassets/stilkoncept/tillval/tillval3-580x400.jpg

Med en ung från tillvalspaketen får du många smarta funktioner.

siteassets/stilkoncept/tillval/tillval4-580x400.jpg

Stilrent och elegant med rostfria vitvaror i köket.

Tillvalspaket för Minimalism

Förhöja

Välj ett tillvalspaket för att förhöja standarden i ditt nya kök. Med Förhöja får du en energibesparande induktionshäll med touch-kontroll som gör det enkelt att välja kokzon och önskad effekt. Hällen har även en funktion som ger dig 50 procent mer effekt, vilket gör att du snabbt kan koka upp pastavattnet. Du får också en praktisk inbyggd timer som stänger av kokzonen då tiden löpt ut. Mikro underlättar när det är bråttom. Tina, värm och tillaga maten snabbt och enkelt med sju förinställda program. Inbyggnadsugn med varmluft, matlagningstermometer och automatiska program som underlättar matlagningen ingår också. Tillvalspaketet kan endast väljas för standardköket Minimalism.

Det här är tillvalspaketet Förhöja

Häll Induktionshäll
Ugn Vit inbyggnadsugn
Mikro Vit inbyggnadsmikro

Förenkla – för 1 rum och kök

Förenkla vardagen med ett tillvalspaket.  Med Förenkla får du en mikro som underlättar och snabbar på matlagningen. Tina, värm eller tillaga maten snabbt och enkelt med hjälp av något av de sju förinställda programmen. Den integrerade diskmaskin ger köket ett mer enhetligt utseende och har ett program för extra låg ljudnivå. Perfekt när du inte vill störas av ljud från diskmaskinen under trevliga middagar eller när du tittar på favoritserien. Maskinen rymmer hela servisen och det finns även plats för höga tallrikar och fat som du nu slipper handdiska. Funktionen för extra noggrann torkning gör att du slipper ställa in blöta glas och koppar i skåpen. Förenkla tillvalspaket kan endast väljas till köket Minimalism i enrummare.

Det här är tillvalspaketet Förenkla

Mikro Vit inbyggnadsmikro
Diskmaskin Integrerad diskmaskin (bakom lucka)