Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Nordisk

Nordisk

En varm färgskala med genuina material skapar en lugn, elegant och harmonisk stil som andas nordisk enkelhet.

Den här stilen vilar mot moderna lättskötta material där vi hämtat inspiration från nordisk natur. Färgskalan är varm med genuina material och släta former. Inredningen är gjord för att skapa en ljus och varm miljö, speciellt under den mörka årstiden. Boendet ska vara lättskött och ha material som håller i längden utan att tumma på hög designkänsla. Vatten och sten är element som fått inspirera. Den mörkgrå stenkompositen i köket för tankarna till naturen och askgolvet avspeglar känslan du får i naturen och vid havet. Du får en mjuk och naturlig känsla i ett kök som är hållbart över tid.

Bilderna är visualieringsbilder och avvikelser kan förekomma. Det kan även förekomma vissa avvikelser i inredningen, prata med din inredningskoordinator för att få reda på vad som gäller för ditt grannskap.

Stiltips 

Behåll gärna de dova varma kulörerna även i den lösa inredningen. Då får du en ton i ton-känsla som blir följsam och harmonisk. Som bas använder du ljusa nordiska träslag. Tänk enkelhet och färre komponenter.

Valmöjligheter 

Med Nordisk har du möjlighet att göra andra val av bänkskiva, stänkskydd och golv än de som ingår i stilen – utan extra kostnad. Bänkskivan och stänkskyddet kan du som alternativ få i svart eller marmorinspirerad komposit. Dessutom kan du välja golv i ek, valnöt eller vitlaserad ask. 

Det här är stilkoncept Nordisk

Lucka Vit slät lucka
Vitvaror Rostfritt. Integrerad kyl/frys
Diskmaskin Integrerad
Häll Induktionshäll
Mikro Rostfri
Fläkt Inbyggd rostfri front
Handtag Enkla stilrena på bänkskåp och handtagslösa med push-to-open på väggskåp
Bänkskiva* Varm mörkgrå komposit
Stänkskydd* Varm mörkgrå komposit
Golv* Vitlaserad ekgolv – 3 stav
Väggfärg* Stockholmsvit 0502

Golv och väggfärg är genomgående i hela bostaden

*Valmöjligheter finns, fråga din inredningskoordinator om dina kostnadsfria alternativ 

Våra andra stilkoncept och badrum: