Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Minimalism

Minimalism

Minimalism är ett stilrent kök som håller i längden, där du enkelt kan sätta din egen prägel genom inredningsdetaljer.

Stilen Minimalism är både avskalad och stilren med moderna släta köksluckor i vitt. Arbetsytan är i svart laminat med stänkskydd i vitt glas som är enkelt att hålla rent. Vitvarorna är energisnåla och golvet är i mattlackad ekparkett. Uttrycket är ljust, enkelt och skandinaviskt. Den här stilen ger dig en neutral bas där du sedan skapar ditt eget uttryck med köksutrustning, textilier och egna detaljer. 

Stilen Minimalism ingår i ditt köp men det finns ytterligare fyra stilkoncept: Tradition, Trend, Nordisk och Industri. I dessa har du dessutom extra flexibilitet för att ytterligare finslipa din egen stil. Vilken stil passar dig? 

siteassets/stilkoncept/kok/minimalism-miljo-580x400.jpg
siteassets/stilkoncept/stilleben-minimalism_580x400.jpg

Bilderna är visualieringsbilder och avvikelser kan förekomma. Det kan även förekomma vissa avvikelser i inredningen, prata med din inredningskoordinator för att få reda på vad som gäller för ditt grannskap.

Stiltips 

Med ett minimalistiskt kök kan du ta ut svängarna när det gäller den övriga inredningen i rummet. Här kan du experimentera med färg och form på möbler, textilier och inredningsdetaljer för olika uttryck samtidigt som basen är minimalistiskt enkel.

Det här är stilkoncept Minimalism

Lucka Vit slät lucka med integrerat grepp
Vitvaror Vita
Diskmaskin Fristående
Häll Glaskeramikhäll
Fläkt Inbyggd rostfri front
Bänkskiva Svart laminat
Stänkskydd Glas – vitmålat härdat
Golv Matt ek – 3 stav
Väggfärg Stockholmsvit 0502

Golv och väggfärg är genomgående i hela bostaden.

Våra andra stilkoncept och badrum: