Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Badrum för lägenhet

Badrum för lägenhet

Lägenheternas badrum har en stilren och tidlös grundstil. Oavsett om du behåller grundstilen som den är eller väljer att göra ändringar och tillval kan du skapa ett harmoniskt rum där dagen kan börja och sluta.

Oavsett om du föredrar att spendera timmar eller minuter i badrummet, så är det en plats som fyller en funktion i vårt dagliga liv. Därför är det extra viktigt att det är både trivsamt och funktionellt, och att det finns plats för din egen stil. För visst är det härligt att stänga om sig en stund, släppa vardagen och ta en skön dusch?

Ett välplanerat och vackert inrett badrum betyder mycket för hemkänslan. Vi har gjort tusentals badrum och det är tre saker som ofta står högt upp på önskelistan: att badrummen är stilrena, att de håller över tid och att det finns utrymme för ens personlighet. Därför har det varit viktigt att både tillvalssortimentet och det som ingår i ditt köp håller en hög standard. Så du kan vara nöjd med ditt badrum oavsett vilken stil du väljer.

siteassets/stilkoncept/badrum_lagenhet_3_380x380.jpg
siteassets/stilkoncept/badrum_lagenhet_1_380x380.jpg
siteassets/stilkoncept/badrum_lagenhet_2_380x380.jpg

Bilderna visar ett exempel och avvikelser kan förekomma. Det kan även förekomma vissa avvikelser i inredningen, prata med din inredningskoordinator för att få reda på vad som gäller för ditt grannskap.

Funktionella detaljer

Små detaljer kan ha stor betydelse för hur badrummet upplevs och fungerar i vardagen. Det tidlösa handfatet och den upplysta badrumsspegeln smälter in i rummets stilrena uttryck och i kommoden under finns bra förvaring.

Ett välplacerat eluttag gör det enkelt att ladda elapparater eller föna håret. Och över tvättmaskinen och torktumlaren har du en praktisk bänkyta som rymmer såväl inredningsdetaljer som vikt tvätt. I de mindre lägenheterna har du en yteffektiv kombimaskin istället.

Lättstädat och miljövänligt

Duschväggarna är vikbara så du enkelt kan vika undan dem när du duschat klart, vilket gör det smidigt att göra rent klinkergolvet. På väggarna sitter ett blankt vitt kakel, eller så väljer du till matta kakelplattor för ett lugnare uttryck.

Armaturerna i badrummet är energimärkta enligt Svanens kriterier och både toalett, handfat och duschar är snålspolande. Bra för både naturen och din ekonomi.

Badrum för lägenhet

Kakel Vit blank
Klinker Mörkgrå
Kommod Vit, handtag
Spegel Spegelskåp
WC Golvmonterad
Dusch Klarglas
Takbelysning Takarmatur
Vitvaror Tvättmaskin och Torktumlare alternativt kombimaskin