Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Stilar

Det ska vara lätt att välja inredning

För att du ska hitta den stil som passar just dig har vi tagit fram fem väldesignade stilar. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta en stil som passar just dig och din livsstil. Här hittar du allt från det traditionella och klassiska till det mer vågade och moderna. Stilen Minimalism ingår utan kostnad i din nya bostad, de fyra andra stilarna kostar extra. Ledorden har varit funktionalitet, kvalitet och design där alla detaljer fungerar tillsammans för att skapa en enhetlig stil.

Våra fem stilkoncept:

Köket är hemmets hjärta

Köket har blivit en social plats där vi spenderar allt mer av vår tid. Det är inte bara där vi lagar och äter mat, det är lika mycket en plats för umgänge med familj och vänner. Det ställer höga krav på funktion, design och kvalitet.

Köket har blivit en social yta där vi tillbringar allt mer av vår tid.

Clara Westman

Ansvarig chef för kundinsikter

Helheten i köket är viktig, speciellt med de öppna planlösningarna, som har kommit för att stanna. Då är det extra viktigt att köket stämmer överens med resten av hemmet. Det ska vara modernt och luftigt och ha det där lilla extra som gör det personligt. Design och material måste var av hög kvalitet för att hålla över tid. 

Badrum

Det är i badrummet dagen tar sin början med morgonbestyren. Det är här dagen rundas av inför nattens sömn. Men badrummet är så mycket mer än en snabb dusch och tandborstning. Läs mer om våra badrum för dig som köper ett hus eller en lägenhet.

Läs mer

Det här är Bonavas nuvarande stilkoncept som kommer att finnas kvar parallellt med att vårt nya stilkoncept introduceras under hösten 2020. Här hittar du de grannskap som har kvar vårt nuvarande stilkoncept.