Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Modern

Stilrent och minimalistiskt

Stilen Modern är noga uttänkt för att vara samtida men ändå flexibel så att den enkelt kan ändra karaktär efter din personlighet och i takt med tiden. Som grundstil ger Modern ett minimalistiskt och harmoniskt intryck med rena ytor och grafiska kompositioner.

Kök

Köket har en ljus grund och starka accenter. Köksluckorna är vita och släta med rostfria handtag och bänkskivan är antracitgrå med en metallisk lyster. Det stående vita kaklet, den lackade ekparketten och de vita väggarna förstärker uttrycket ytterligare.

Vardagsrum

Vardagsrummet har vita väggar och golv i ekparkett. Inred gärna med starka accentfärger, varför inte välja till en fondvägg?

Badrum

Badrumsgolvet har svart, matt klinker och väggarna vitt, blankt kakel som skapar en spännande kontrast mot varandra. Tvättmaskin och torktumlare (A++) ingår i alla badrum.