Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Vanliga frågor

Här svarar vi på de vanligaste frågorna kring våra stilkoncept. Om du har fler frågor, kontakta gärna kundtjänst eller en inredningskoordinator.

Jag skulle vilja se och känna på material och produkter, är det möjligt?

Självklart, du är välkommen att besöka vårt showroom. Vi kommer även att bjuda in dig till en stilträff där du får möjligheten att se våra material och produkter.

Varför kan jag inte köpa separata produkter, i stället för att beställa hela paket?

Vi har sett i våra kundundersökningar att kunderna uppskattar att det erbjuds genomtänkta och färdiga lösningar till ett fast pris. Vi är övertygade om att våra stilar och tillvalspaket kommer att förenkla processen. Med fasta paket kan vi tidigt i processen, redan när du köper ditt framtida hem från Bonava, presentera vårt kunderbjudande med fastställda priser.

Kan jag blanda produkter mellan stilkoncepten?

När du väljer Modern, Klassisk, Elegant eller Kontrast ger vi dig möjligheten att, utan kostnad, välja mellan olika bänkskivor, luckor och handtag inom varje stilkoncept. Det går inte att blanda några andra produkter. Paketen är framtagna för att förenkla och tilltala så många kunder som möjligt. Vi erbjuder fem stilar i köket och tre stilar i badrummet och många tillvalspaket, så vi hoppas att du hittar något som du gillar.

Hur betalar jag för mina tillval?

Du kommer att få en faktura från oss 30 dagar innan du flyttar in. Fakturan på hela beloppet ska vara betald 5 dagar innan inflyttningsdagen.

Vilka är leverantörerna för kök och badrum?

Vi har valt att jobba med välkända leverantörer där stor vikt läggs på en medvetenhet kring allt från material till miljö- och hållbarhetsmässiga val. Leverantörerna säkerställer att alla de produkter och material vi bygger våra bostäder med klarar Svanens krav. Ett Bonava-hem består av produkter från Ikea, Electrolux, Franke, Grohe, Beslag design, Kakeldaxgruppen, Svedbergs, Kährs med flera.