Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kök byggda på insikter

Kök byggda på insikter

Med insikter från tusentals kök och djupgående samtal med våra kunder har våra inredare och arkitekter satt ihop stilkoncept som både är moderna och håller över tid.

När du köper ett nytt Bonavahem ingår alltid stilen Minimalism. Vill du ha större möjlighet
att sätta din personliga prägel på ditt kök har du utöver Minimalism flera andra stilar att välja på. För alla stilar har vi gjort form-, material- och färgval som skapar en enhet i hela hemmet. Stilarna Tradition, Trend, Nordisk eller Industri ger dessutom möjlighet att byta bänkskiva, stänkskydd och golv. Det ger större flexibilitet och ytterligare förutsättningar att skapa ett kök med just din livsstil.

Våra stilkoncept är utformade för att samtidigt vara moderna och hålla över tid. Våra inredare, arkitekter och inköpare har tittat på allt från små detaljer som skåphandtag till stora ytor som materialval i golv och färg på kakel och klinker.

Betyder matlagning mer än mat på bordet för dig? Ta då en titt på våra tillvalspaket.

Vi har velat skapa en stor bredd i urvalet, från det mer traditionella till det mer vågade. På så sätt kan alla hitta sitt kök med rätt stil för just dem och deras livsstil.

Susanne Jordfald

Ansvarig sortiment och utveckling Inredning

Kvalitet

Ett kök används mycket och ska hålla många år, därför har vi satt ribban högt när det gäller kvalitet. Utöver att hålla sig fint i många år i ditt hem, ska köket vara i bra skick den dag du vill sälja. Vi har därför valt bra material som tål att användas mycket, rejält och vardagligt. Naturliga och massiva material som trä och sten åldras väl och håller över tid. 

Vi har också tagit stor hänsyn till hållbarhet, av flera skäl. Dels för att du ska ha en sund hemmamiljö men också för att värna om kommande generationer. Därför har vi genomgående valt inredning som uppfyller Svanens krav.

siteassets/stilkoncept/new-folder/insikter-580x400.jpg

Material av hög kvalitet ger ett kök som är lätt att städa och underhålla.

siteassets/stilkoncept/tillval/tillval3-580x400.jpg

Oavsett vilket av våra fem stilkoncept du väljer finns det oändliga möjligheter att sätta din personliga prägel på köket.

Funktionalitet 

Alla våra stilkoncept är planerade så att alla ytor är användbara, enkla att hålla rena och lätta att torka av. Kök är till för att användas, det ska fungera för både stora och små familjemedlemmar. Det innebär ergonomiska lösningar, bra förvaring och effektivt utnyttjande av alla ytor. Med ett kök som är lätt att städa och underhålla frigörs dessutom tid för roligare saker i vardagen.

Design 

Vi har alla olika tycke och smak, men våra kundundersökningar visar att det finns en klar preferens för avskalade minimalistiska kök.

Man vill gärna ha en minimalistisk grund så man har möjlighet att ge uttryck för sin personliga stil med den övriga inredningen.

Clara Westman

Ansvarig chef för kundinsikter

 

Oavsett vilket av våra fem stilkoncept du väljer finns det oändliga möjligheter att sätta din personliga prägel på köket. Lägg till inredningsdetaljer och prydnadsföremål så får du ett flexibelt kök vars uttryck kan varieras. Du får ett kök du aldrig tröttnar på.