Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Stilkoncept

Det ska vara lätt att välja inredning

För att du ska hitta den stil som passar just dig har vi tagit fram fem väldesignade stilar. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta en stil som passar just dig och din livsstil. Här hittar du allt från det traditionella och klassiska till det mer vågade och moderna. Stilen Minimalism ingår utan kostnad i din nya bostad, de fyra andra stilarna kostar extra. Ledorden har varit funktionalitet, kvalitet och design där alla detaljer fungerar tillsammans för att skapa en enhetlig stil.

Våra fem stilkoncept:

Köket är hemmets hjärta

Köket har blivit en social plats där vi spenderar allt mer av vår tid. Det är inte bara där vi lagar och äter mat, det är lika mycket en plats för umgänge med familj och vänner. Det ställer höga krav på funktion, design och kvalitet.

Köket har blivit en social yta där vi tillbringar allt mer av vår tid.

Clara Westman

Ansvarig chef för kundinsikter

Helheten i köket är viktig, speciellt med de öppna planlösningarna, som har kommit för att stanna. Då är det extra viktigt att köket stämmer överens med resten av hemmet. Det ska vara modernt och luftigt och ha det där lilla extra som gör det personligt. Design och material måste var av hög kvalitet för att hålla över tid. 

siteassets/stilkoncept/new-folder/insikter-580x400.jpg

Kök byggda på insikter

Med insikter från tusentals kök och djupgående samtal med våra kunder har våra inredare och arkitekter satt ihop stilkoncept som både är moderna och håller över tid.

Läs mer
siteassets/stilkoncept/badrum/badrum-580x400.jpg

Badrum

Det är i badrummet dagen tar sin början med morgonbestyren. Det är här dagen rundas av inför nattens sömn. Men badrummet är så mycket mer än en snabb dusch och tandborstning. Läs mer om våra badrum för dig som köper ett hus eller en lägenhet.

Läs mer