Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Stilkoncept

Fem stilkoncept – något för alla smaker

Det ska vara enkelt att hitta den stil som passar just dig. Därför har vi gjort form-, material- och färgval som skapar en enhet i hela hemmet. Välj mellan fem olika stilar med stor bredd, från det mer traditionella till det mer vågade, något för alla smaker. Vi har gjort de svåra valen för att göra det lättare för dig att hitta en stil som passar dig.

Våra experter har tagit fram fem stilkoncept för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt. Ledorden har varit funktionalitet, kvalitet och design där alla detaljer fungerar tillsammans för att skapa en enhetlig stil. 

Köket är hemmets hjärta

Köket har blivit en social plats där vi spenderar allt mer av vår tid. Det är inte bara där vi lagar och äter mat, det är lika mycket en plats för umgänge med familj och vänner. Det ställer höga krav på funktion, design och kvalitet.

Köket har blivit en social yta där vi tillbringar allt mer av vår tid.

Clara Westman

Ansvarig chef för kundinsikter

Helheten i köket är viktig, speciellt med de öppna planlösningarna, som har kommit för att stanna. Då är det extra viktigt att köket stämmer överens med resten av hemmet. Det ska vara modernt och luftigt och ha det där lilla extra som gör det personligt. Design och material måste var av hög kvalitet för att hålla över tid. 

siteassets/stilkoncept/new-folder/insikter-580x400.jpg

Kök byggda på insikter

Med insikter från tusentals kök och djupgående samtal med våra kunder har våra inredare och arkitekter satt ihop stilkoncept som både är moderna och håller över tid.

Läs mer