Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Så går det till

När du skrivit på köpehandlingarna till din nya bostad återstår den kanske mest lustfyllda delen – att välja stilkoncept och tillvalspaket. Vi har redan gjort de svåra valen och lämnar nu det roliga till dig. Här beskriver vi hur det går till, steg för steg.

 1. Lär känna din inredning 
  Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta en stil som passar just dig. Du hittar mer information om vilka alternativ som finns för ditt nya hem i vår stilbroschyr som du hittar på grannskapets hemsida . Din inredningskoordinator kan också berätta mer och gå igenom alternativen med dig.

 2. Se och känna
  Innan det är dags att välja stilkoncept och tillvalspaket bjuder vi in dig till en stilträff. Här får du svar på alla dina frågor samtidigt som du har möjlighet att känna på materialen. När det sedan är dags att göra dina val bjuds du in till öppet hus där en av våra inredningskoordinatorer är med och guidar dig. Du får även inredningstips som är anpassade till just dina behov och din livsstil.

 3. Gör din beställning
  Du gör din beställning digitalt via vårt inredningssystem. Var noga med att kontrollera stilkoncept och tillvalspaket. Din beställning är bindande och kan inte ändras efter att tidsfristen för val av inredning har löpt ut.
   

 4. Besiktning
  Innan du får tillträde till din nya bostad görs en slutbesiktning av en opartisk besiktningsman.  

 5. Betalning
  Du betalar dina inredningsval först i samband med att du får tillträde till bostaden. Din faktura kommer cirka 30 dagar före tillträdet.  

 6. Garanti
  Alla stilar och tillvalspaket som beställs via Bonava kommer med en garanti. Om du har en reklamation eller vill ställa frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Läs mer