Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Kök

Kök

Köket är ett av de rum som vi tillbringar allra mest tid i och därför har vi skapat lösningar som ska sätta guldkant på den tiden. Stilkonceptet Bas ingår, men om du vill sätta en extra personlig prägel på ditt hem har vi tagit fram ytterligare stilkoncept och tillvalspaket att välja mellan.

Ledorden för våra kök har varit funktionalitet, kvalitet och design där alla detaljer fungerar tillsammans för att skapa en enhetlig stil. Design och material är av hög kvalitet för att hålla över tid. Du väljer bland naturliga material som trä och sten, som åldras vackert och tål dagligt bruk. Köken är ergonomiskt och praktiskt utformade med bra förvaring och effektiv användning av utrymmet.  

Stilkonceptet Bas

Vårt stilkoncept Bas ingår kostnadsfritt som grund i alla våra kök. Ett kök i stilen Bas har en minimalistisk stil som är ljus och stilren. Den ger en harmoniskt grund där du har möjlighet att skapa ditt eget uttryck med köksdetaljer, textilier och inredning. Luckorna är vita släta med rostfria profilhandtag på lådor och praktiska tryck-och-öppna-funktion på väggskåp. Kyl, frys och diskmaskin är vita och fristående.
 
Vill du ha större möjlighet att sätta din personliga prägel på ditt kök finns ytterligare stilkoncept att välja bland. Modern, Elegant, Klassisk och Kontrast samt tillvalspaket för dig som vill uppgradera ditt kök med fler funktioner. Pris för stilkoncept och tillvalspaket hittar du i stilbroschyren på respektive grannskapssida.

Sammanfattning stilkonceptet Bas: 

  • Vita släta luckor med handtag i rostfritt stål och push to open-funktion på väggskåp
  • Bänkskiva och 10 cm högt stänkskydd i stenmönstrad laminat
  • Vit fristående kyl, frys och diskmaskin
  • Glaskeramikhäll
  • Inbyggd fläkt
  • Vit ugn
  • Förberett för mikro

Stilkonceptet Bas ingår kostnadsfritt i alla våra kök.

Våra fem stilkoncept: