Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Badrum för lägenhet

Badrumsstil för lägenhet

Ett välplanerat och vackert inrett badrum betyder mycket för hemkänslan. När du köper en lägenhet av Bonava får du ett badrum som är hållbart över tid och som är stilrent samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. I badrummet ingår stilen Bas utan kostnad.

Med stilen Bas får du en klassisk men ändå modern badrumsstil med vita kakelplattor på väggen och mörkgrå klinker på golvet. Du som köper lägenhet kan också välja mellan några väl utvalda kakel och klinkerplattor, mot en extra kostnad. Tvättstället levereras med en snygg och praktisk kommod som rymmer dina badrumsartiklar. Duschhörnan har två glasdörrar som lätt kan vikas in och på så sätt skapa mer golvutrymme. Krokar, toapappershållare och tvättställsblandare är samtliga i krom och spegeln har energisnål LED-belysning. 

 

Sammanfattning av badrum för lägenhet i stilkonceptet Bas

Kakel Vit blank
Klinker Mörkgrå
Kommod Vit, handtag
Spegel Spegelskåp
WC Golvmonterad
Dusch Klarglas
Takbelysning Takarmatur
Vitvaror Tvättmaskin och Torktumlare alternativt kombimaskin

Funktionella detaljer

Små detaljer kan ha stor betydelse för hur badrummet upplevs och fungerar i vardagen. Belysningen i badrumsspegeln och ett välplacerat eluttag gör det enkelt att ladda elapparater eller föna håret. Kommoden har bra förvaring och över tvättmaskinen och torktumlaren har du en praktisk bänkyta som rymmer såväl inredningsdetaljer som vikt tvätt. I de mindre lägenheterna har du en yteffektiv kombimaskin.

Lättstädat och miljövänligt

Duschväggarna är vikbara så du enkelt kan vika undan dem när du duschat klart, vilket gör det smidigt att göra rent klinkergolvet. 

Armaturerna i badrummet är energimärkta enligt Svanens kriterier och både toalett, handfat och duschar är snålspolande. Bra för både naturen och din ekonomi.