Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Badrum för hus

Badrumsstil för hus

Ett välplanerat och vackert inrett badrum betyder mycket för hemkänslan. När du köper ett hus av Bonava får du badrum som är hållbara över tid och som är stilrena samtidigt som de är praktiska och funktionella. Det har vi haft i åtanke när vi skapat badrummen och därför kan du inte göra några justeringar eller tillval i badrummen. I badrummet ingår stilen Bas utan kostnad.

Med stilen Bas får du en klassisk men ändå modern badrumsstil med vita kakelplattor på väggen och mörkgrå klinker på golvet. Tvättstället levereras med en snygg och praktisk kommod som rymmer dina badrumsartiklar. Spegeln på nedre plan och spegelskåpet på övre plan har LED-belysning. Duschhörnan har två glasdörrar som lätt kan vikas in och på så sätt skapa mer golvutrymme. Badkaret på övre plan är i vit emaljerad yta. Krokar, toapappershållare och tvättställsblandare är samtliga i krom.

Sammanfattning av badrum för hus i stilkonceptet Bas

Kakel Vit matt
Klinker Mörkgrå
Kommod Vit, fasat grepp
Spegel Spegel på bottenplan, spegelskåp på övre plan
WC Vägghängd
Dusch/badkar Duschhörna klarglas på bottenplan/vitt badkar på övre plan
Takbelysning Spotlights

Funktionella detaljer 

Små detaljer kan ha stor betydelse för hur badrummet upplevs och fungerar i vardagen. Genom spotlights i taket får du bra belysning, morgon som kväll. Det tidlösa handfatet och badrumsspegeln smälter in i rummets stilrena uttryck och i kommoden under finns bra med förvaringsutrymme. Ett välplacerat eluttag gör det enkelt att ladda elapparater eller föna håret.

Lättstädat och miljövänligt

Duschväggarna är vikbara så du enkelt kan vika undan dem när du duschat klart, den vägghängda toaletten och kommoden gör det lätt att hålla klinkergolvet rent.

Armaturerna i badrummet är energimärkta enligt Svanens kriterier och både toalett, handfat och duschar är snålspolande. Bra för både naturen och din ekonomi.