Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo bekvämt och naturnära i Nästet

Njut av nyproduktionens alla fördelar i denna välplanerade trea. Ditt hem har allt du behöver för en skön och bekväm vardag – och utanför dörren hittar du rogivande natur.

Din sociala planlösning gör det enkelt att bjuda över till middagar och festligheter med nära och kära. Här förbereds maten i ett välplanerad och klimatsmart kök. Duka sedan upp vid den rymliga matplatsen som ger middagen en fin utsikt över området. När middagen är avnjuten flyttar ni över till soffgruppen eller ut på balkongen. Och oroa dig inte över diskberget, det tar diskmaskinen hand om.

Hall

Din hall sträcker sig mellan sovrum och badrum ut mot hemmets sociala yta. Innanför dörren finner du en klädhängare och en praktisk garderob på ena sidan, och når det ena sovrummet på andra sidan. Ekparketten och de ljusa väggarna ger hallen en fin bas, och här kan du smycka väggarna med foton, tavlor och andra dekorativa ting.

Kök

Det L-formade köket öppnar upp mot en rymlig matplats och vidare ut mot vardagsrummets del. Oavsett din ambitionsnivå för dagen har du generöst med bänkyta och energisnåla vitvaror till din hjälp när det blir dags för matlagning. Den avgränsande väggen mot vardagsrummet delar rummen något, och skapar en bra plats för din kyl och frys i full höjd som rymmer hela veckans storhandling.

Vardagsrum

Vardagsrummet blir hemmets hjärta där hela familjen kan samlas. Framför fönsterna finns yta för en generös soffgrupp där du kan landa efter middagen. Genom fönstret ut mot balkongen ser du ut mot gröna naturområden, en avkopplande vy att avrunda dagen med. Bredvid dörren in mot det ena sovrummet är väggen förstärkt för upphängning av en TV.

Balkong

Den 8 kvadrat stora balkongen når du från vardagsrummet. Med ett perfekt läge i väst, ut mot åkrar och skogsområden, njuter du av kvällssolen till en avkopplande omgivning. Här pysslar du om den egna balkongodlingen, njuter av en god bok eller börjar dagen med en kopp kaffe.

Sovrum 1

Det 11 kvadrat stora sovrummet är placerad i hemmets ena del. Hit kan man dra sig undan utan att störas av ljudet från TV eller stök i köket. Garderoberna i rummets ena hörn ger bra förvaring och den lättmöblerade ytan rymmer både en säng och annat möblemang. Det stora fönstret ger rummet extra rymd.

Sovrum 2

Det större sovrummet på 15 kvadrat är smart planerat med två dörrar och två fönster, vilket gör att det kan byggas om till två sovrum. Den ena ingången är från hallen och den andra från vardagsrummet. Längs med ena kortväggen finns även två garderober och ett linneskåp.

Badrum

Badrummets tvätthörna blir ett härligt inslag i vardagen. Bänkytan över tvättmaskinen och torktumlaren ger plats att organisera tvätten på innan den lämnar rummet. Tvättmedlet och handdukarna har sin plats i skåpet ovanför. I andra delen utförs badrumsbestyren.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis