Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade ytor i Kapellgärdet

Välplanerad fyra i populära Kapellgärdet Arena. Här bor du med aktiviteter direkt utanför dörren på grannskapets innergård. Klar för inflyttning från mars 2020.

Riv av en löprunda på innergården med grannarna och avsluta sedan dagen med middag på er gemensamma takterrass. Eller njut av ensamheten på någon av dina två balkonger. I ditt nya hem är det lika enkelt med umgänge som fridfull tystnad.

Entré

Entrén har plats för hyllan med mössor och vantar, samt krokplats och utrymme för skostället. Här finns ett praktiskt klinkergolv som gör hallen lättstädad, och skjutdörrsgarderoben ordnar med undangömd förvaring.

Kök och vardagsrum

I det rymliga vardagsrummet finns plats för både soffa och ett extra långbord när hela släkten kommer på middag. Kökets matplats ger rum för middagsbordet. De stora fönstren släpper in generöst med ljus, och kökets energisnåla vitvaror är snälla mot både plånbok och miljö.

Balkonger

Din största balkong på tio kvadratmeter är placerad i söderläge. Här finns plats för middagsbordet under sommarmånaderna. Den mindre balkongen når du från det största sovrummet. Den är i norrläge och skänker svalka i skuggan under de riktigt heta dagarna.

Sovrum 3

I det största rummet på tretton kvadratmeter har du utgång till den ena balkongen dit du kan smita ut och ta lite frisk luft på morgonen. Klädkammaren ordnar med förvaringen, och på ekparketten finns rum för den breda sängen.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen är placerade vägg i vägg och har varsin garderob för förvaring.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har hörndusch och tvättmöjligheter. Här kan du njuta av en varm dusch medan du väntar på att träningskläderna ska bli rena. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en praktisk bänkskiva, som lämpar sig bra för att vika och sortera tvätten. Gästtoaletten delar badrummets stilrena utformning och är utrustad med wc-stol och tvättställ.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.