Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tre sovrum och två balkonger

En balkong i söder, och en i väster – här har du gott om egna utomhusmiljöer. Inne i lägenheten har du tre sovrum och en öppen planlösning för mat och umgänge.

På knappt tio minuter tar du dig till city med cykel och när du kommer hem igen är det bara att ställa in cykeln i något av cykelrummen. Umgås med vänner och grannar gör du enklast över en grillmiddag på föreningens gemensamma takterrass, där även kan njuta av utsikten över Uppsala. Med löparbana och utegym håller du nyårslöftet.

Entré och hall

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv. Alldeles till vänster i finns en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om plats för ytterkläderna. Vardagsrummets många fönster skapar ett generöst ljusinsläpp från flera väderstreck.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är stilrent utformat och utrustat med toppmoderna vitvaror. Den öppna planlösningen möter lägenhetens vardagsrum. Generösa ytor skapar gott om plats när du vill bjuda på middag. Från vardagsrummet når du balkongen som blir ett extra rum under årets varma månader.

Sovrum 2

Bostadens stora sovrum med plats för dubbelsäng har gott om förvaring. Här en praktisk skjutdörrsgarderob som inte gör någon klädfantast besviken. Rummet har en egen balkong i skönt västerläge.

Badrum och gästtoalett

Båda rummen är stilrent utformade och försedda med dusch. Ditt badrum fungerar även som tvättstuga och är modernt utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Balkong

Den största balkongen nås från vardagsrummet och ger en härlig utomhusmiljö i söderläge. Här kan du inreda efter tycke och smak, med fjorton kvadratmeter finns plats för mycket. Balkong nummer två finns i anslutning till lägenhetens största sovrum.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.