Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med generös balkong och löparbana

I trivsamma Kapellgärdet har du generös förvaring och en rymlig balkong att njuta av så fort vädret tillåter. På gården finns det utegym, löparbana och en gemensam takterrass som gjord för kvällar med

Din nya trea är gjord för att enkelt kunna leva det aktiva vardagslivet. Här bor du med närhet till stadens puls, och samtidigt i ett lugnt kvarter. Från den gemensamma takterrassen kan du njuta av utsikten över Uppsala när du umgås med vänner eller grannar.

Entré

Din välkomnande entré med snyggt och lättskött klinkergolv har plats för både jackor och skor. Klinkern övergår i ekparkett när du vandrar vidare in i bostaden.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum ligger i varsin ände av lägenheten. Det största mäter fjorton kvadratmeter och ger generöst med förvaring i garderobsväggen. Den mindre på tio kvadratmeter ger trivsam plats för skrivbordet och sängen.

Badrum

Badrummet är stilrent inrett med kaklade väggar och klinkergolv med värme. Dusch är standard men badkar finns att välja som tillval. Det ligger en praktisk bänkskiva ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum smälter snyggt ihop i en öppen planlösning. Här finns plats för både matbord och soffa. Ett kök i klassisk, stilren design lockar till kreativitet i matlagningen. När alla är mätta och belåtna tar den integrerade diskmaskinen hand om jobbet.

Balkong

Din rymliga balkong når du via vardagsrummet. Vill du ha ännu mer plats går du upp till takterrassen där du kan träffa grannarna och njuta av kvällssol och utsikt.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.