Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Dubbla balkonger i rymlig fyra

I en smart planerad fyra har du tillgång till två balkonger, varav en i anslutning till sovrummet. Här smiter du ut på morgonen och tar en nypa luft eller kopplar av med en kopp kaffe.

Centrala Uppsala är knappt tio minuter bort med cykel. Det hållbara livet är i fokus och här finns till och med en cykelverkstad där du kan fixa och dona med ditt fortskaffningsmedel. Umgås med vänner och grannar gör du kanske enklast på föreningens gemensamma takterrass, där även kan njuta av utsikten över Uppsala.

Entré och hall

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv. Alldeles till vänster i finns en praktisk skjutdörrsgarderob, med gott om plats för avhängning. Vardagsrummets många fönster skapar ett generöst ljusinsläpp från flera väderstreck.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är utrustat med energisnåla vitvaror och en öppen planlösning ut mot lägenhetens vardagsrum. Generösa ytor skapar gott om plats när du vill bjuda på middag. Från vardagsrummet når du balkongen som blir ett extra rum under årets varma månader.

Sovrum 1, 2 och 3

Bostadens stora sovrum rymmer både dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob med plats för skjortor, klänningar och kavajer. Dörren till balkongen blir en uppskattad detalj. De mindre rummen rymmer både enkelsäng och skrivbord. Kanske blir de gästrum eller barnkammare.

Badrum och gästtoalett

Ditt badrum fungerar även som tvättstuga och är modernt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Du har även en gästtoalett, och båda rummen är försedda med dusch och har en stilren utformning.

Balkonger

En balkong på fjorton kvadrat nås från vardagsrummet och kommer att uppskattas av både stora och små. Här kan du inreda efter tycke och smak. Tack vare söderläget kommer den värma gott långt in på hösten. Balkongen i västerläge blir enkelt en uppskattad yta den med.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.