Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två balkonger och drömläge

Din nya bostad har smart planlösning, gott om förvaring och två balkonger. I cykelvänliga Uppsala är cykelverkstaden en välkommen överraskning när du behöver smörja kedjan.

I trivsamma Kapellgärdet motionerar du på innegården och har hela två balkonger att njuta av hemma i fyran. Din nya fyra har fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger. Ljus och luft präglar dina nya rum. Du har öppna ytor att umgås på, och tre sovrum för lugn och ro. Utanför dörren väntar ett trivsamt och socialt kvarter tio minuter från Uppsala.

Kök och vardagsrum

Energisnåla maskiner i ditt kök tar hand om grovjobbet och en öppen planlösning mynnar mot lägenhetens vardagsrum. Generösa ytor skapar gott om plats när du vill bjuda hem släkten på middag. Från vardagsrummet når du den större balkongen, som blir ett extra rum under årets varma månader.

Sovrum 2

Bostadens stora sovrum med plats för dubbelsäng har gott om förvaring med en praktisk skjutdörrsgarderob. Här finns dörren ut till den mindre balkongen där du kan starta dagen med frisk luft.

Sovrum 1 och 3

I lägenhetens två mindre sovrum finns precis lagom med plats att rymma sängen och skrivbordet. Här inreder du en barnkammare eller kanske ett bekvämt gästrum i rummet som ligger i anslutning till gästtoaletten.

Badrum och gästtoalett

Det stora badrummet fungerar även som fullt utrustad tvättstuga. Här finns tvättmaskin, torktumlare och vattenburen golvvärme. Rummet är helkaklat med duschhörna och bra förvaring. Gästtoaletten med dusch är ett välkommet inslag.

Balkonger

Din stora balkong nås från vardagsrummet och ligger i söderläge. Bara fantasin sätter gränser för hur du kan inreda dessa fjorton kvadratmeter. Låt rummet bli en naturlig och omtyckt förlängning av vardagsrummet under sommaren, eller gör plats för odlingar och middagsbjudningar. Lägenhetens andra balkong bjuder på västerläge och den nås från det större sovrummet.

Entré

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv. Till vänster i finns en stor skjutdörrsgarderob med gott om plats för avhängning av säsongens kläder.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.