Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smart tvåa med solig uteplats

I din välplanerade tvåa njuts morgonkaffet bäst på din rymliga uteplats. Här bor du i ett grannskap med utegym på gården och gemensam takterrass. Välkommen till det aktiva livet i Kapellgärdet.

Kom in i din nya bostad och låt dig förföras av en tvåa som har alla bekvämligheter du kan önska. Till höger om entrén ser du det öppna vardagsrummet som förlängs tack vare den generösa uteplatsen. Här dukar du upp till sommarmiddagen, och när det vankas festligheter kan du bjuda in till kalas på takterrassen. Därifrån ser ni solen gå ner över Uppsala.

Entré

En välkomnande entré med snyggt klinkergolv har plats för jackor och skor i utrymmet till vänster. Här finns om plats för förvaring i den smart designade skjutdörrsgarderoben.

Sovrum

Här är din stora oas för återhämtning och vila. Fönstret ger ett trivsamt ljusinsläpp och här kan du koppla av efter en lång dag, eller tar en välförtjänt sovmorgon en helgdag.

Badrum

En stilren hörndusch med glasdörrar fångar blicken i ditt helkaklade badrum. Med en egen kombinerad tvätt- och torkmaskin är missade tvättider bara ett avlägset minne. Vik dina rena kläder med den praktiska arbetsbänken ovanför kombimaskinen.

Vardagsrum och kök

Lägenhetens kök och vardagsrum trivs bäst tillsammans i en öppen planlösning med ljusinsläpp från fönster och uteplats. Här finns plats för både matbord och soffa. Ett kök i klassisk, stilren design bjuder in till kreativitet i matlagningen. När alla är mätta och belåtna tar den integrerade diskmaskinen hand om jobbet.

Uteplats

En solig uteplats på nio kvadratmeter lämnar plats för både matbord och en skön solstol för de riktigt lata dagarna. Hit bjuder du in dina vänner till din egen uteservering. En lite kyligare kväll får du nytta av eluttaget, som gör det enkelt att koppla in en infravärme och förlänga kvällen minst ett par timmar till.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.