Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för vardagens bestyr i Kapellgärdet

Din nya bostad är ett modernt utrustat hem i ett kvarter gjort för aktiviteter och social samvaro med vänner. En rymlig balkong i söderläge garanterar härliga middagar utomhus när vädret så tillåter.

Kapellgärdet är grannskapet som gör det lätt att leva det enkla, aktiva livet. Med cykel tar du dig till centrala Uppsala på bara tio minuter. Cykeln håller du i trim i föreningens egen cykelverkstad.Du kopplar av på din egen balkong eller ordnar en grillkväll med vännerna på den gemensamma innergården. Maten smakar ännu godare när du precis kört ett träningspass på innegårdens utegym.

Entré

I entrén finns gott om plats för skoställ och hatthylla till höger precis innanför ytterdörren. Ett lättskött klinkergolv ger ett snyggt intryck redan från början, och skjutdörrsgarderoben ger undangömd förvaring.

Sovrum 1

I hemmets tre sovrum följer ekparketten med in och ger en elegant grund för möblemanget. Det mellanstora rummet har förvaring i en hörngarderob och dörr in till arbetsrummet.

Sovrum 2

Hemmets största sovrum ger kläderna gott om plats i garderobsväggen med platssparkande skjutdörrar. Här finns rymlig plats för den breda sängen.

Sovrum 3

Från vardagsrummet når du hemmets minsta sovrum där fönstret vetter mot balkongen. Sju kvadratmeter ger en trivsam yta för sängen, skrivbordet och legobyggen.

Arbetsrum

Med ett litet arbetsrum finns den där extra ytan som blir en uppskattad tillgång. Kanske som hemmakontor, pysselrum eller bibliotek.

Badrum och gästtoalett

I ditt badrum kompletteras duschhörnan med en energisnål tvättmaskin och torktumlare. Över maskinerna finns en praktisk arbetsbänk där de rena kläderna kan vikas efter avslutat program. Du har även en mindre gästtoalett som ligger praktiskt placerad invid entrén.

Kök och vardagsrum

Det första du slås av när du stiger in i ditt nya kök är hur modernt, välutrustat och praktiskt utformat det är. Energisnåla vitvaror, bland annat induktionshäll, diskmaskin, ugn och mikro, är ergonomiskt utplacerade. I vardagsrummet kopplar du av i soffan eller umgås med vänner och familj. När du öppnar upp mot balkongen blir vardagsrummet granne med ett rum med sol och frisk luft.

Balkong

Din södervända balkong nås från vardagsrummet. Här får du plats med allt som gör balkongen till den där hemtrevliga platsen: matbordet, solstolen och kanske någon inspirerande hemmaodling.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.