Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor hörnlägenhet högst upp med två balkonger

Det här är hemmet där du får sol både till morgonkaffet och till middagen med vännerna. Du har dubbla balkonger som ger generöst med utomhusyta hemma.

I den här rymliga lägenheten med gott om utrymme för klädförvaring finns både balkong och terrass. På balkongen kan du sitta och koppla av med en bra överblick över utegymmet och löpbanan nere på gården, och passa på att gå ner när du ser att det blir ledigt. På den större terrassen med utgång från både vardagsrum och sovrum kan hela familjen umgås för middag och mys.

Entré

Här slipper du högar av jackor och skor på golvet. Med två skjutdörrsgarderober i hallen finns gott om plats för vinteroveraller, höstjackor och finskor. De leriga stövlarna går utmärkt att ställa på det stilrena klinkergolvet, så att du inte behöver oroa dig för skador i parketten.

Sovrum 1 och 2

Låt ljuset sippra in från fönstren på morgonen för att få en bra start på dagen. Stora garderober med skjutdörrar ger dig större möjlighet att möblera hela golvytan.

Sovrum 3

I den stora garderoben som sträcker sig över hela väggen blir det enkelt att hålla ordning och reda. Du kan till och med byta om där inne, och vädra! Sovrummet har också en dörr ut till terrassen.

Stora badrummet

Fullt utrustat med torktumlare och tvättmaskin. Här finns plats för ett badkar om du skulle vilja ha det. Men oavsett om du duschar eller badar så slipper du frysa när du är klar eftersom komfortvärme i golv är standard.

Lilla badrummet

Med en dusch även i det lilla badrummet slipper ni göra duschschema för familjen. Det helkaklade badrummet har duschvägg, komfortgolvvärme och spegelskåp för praktisk förvaring.

Kök och vardagsrum

Här har du hemmets hjärta. Vardagsrummet och köket ligger i husets hörn med fönster från två håll och en av lägenhetens två dörrar till terrassen. Köket är fullt utrustad med miljösmarta vitvaror. Matplatsen blir en naturlig avdelare mellan köksstöket och soffhänget, och du kan äta i lugn och ro utan att trängas med kocken.

Klädkammare

Förutom rymliga garderober i varje sovrum, finns även en separat klädkammare i den inre hallen.

Balkong

Du, dina vänner, blommorna och tomatplantorna. Alla ryms ni på balkongen i det eftertraktade söderläget.

Terrass

Med sina 24 kvadratmeter som sträcker sig förbi sovrum, kök och vardagsrum blir terrassen en självklar del av lägenheten. Här finns plats för både mat- och loungedel, och ni är många som kan njuta av kvällssolen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.