Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trerummare högst upp i huset

Denna stora trea har är inflyttningsklar från januari 2020. Här bor du i tt rymligt och smart planerat hem. Och i grannskapet finns ett utegym på gården och en gemensamma takterrassen för att varva ner på.

Gården med sina stora ytor bjuder in till sköna grillkvällar med grannar och tuffa intervallpass på löparbanan. När du känner att det är dags att dra dig undan kan du sätta dig på din egen balkong för lite egentid. Eller kanske till och med bjuda dit dina nya bekantskaper för ett gott glas.

Entré

Garderoben med skjutdörrar rymmer gott om jackor och skor. Det stilrena klinkergolvet skyddar mot blöta och leriga skor.

Sovrum 1 och 2

Lägenhetens två sovrum är rymliga, och du kan välja om du vill ha sovrummet med utgång till balkongen, eller det som har något större garderob. Båda rummen har bra klädförvaring med skjutdörrar.

Badrum

Mysigt helkaklat badrum med komfortvärme i golv, och duschen omges av en praktisk duschvägg. De där träningskläderna du använde tidigare under dagen kan du tvätta hemma i lägenheten. Badrummet har både tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Med matplats och vardagsrum i en öppen planlösning blir din lägenhet en plats att vilja vara tillsammans på. Köket är diskret avgränsat av kyl och frys, så att du kan fixa med de sista förberedelserna av maten utan att behöva dra dig undan från gästerna.

Balkong

Din balkong i söderläge längst upp i huset har sol större delen av dagen. Då är det lätt att komma på ursäkter att ta sig lite friskluft. När hösten smyger sig på är ett gäng gosiga filtar allt du behöver för att förlänga sommaren.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.