Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

K-1302, 3 Rum, 75 m²

Beskrivning

Balkong i västerläge med utsikt mot domkyrkan

Ta med dig kvällsmaten upp till den gemensamma takterrassen och avrunda kvällen ihop med grannarna. Hemma i lägenheten väntar 75 välplanerade kvadratmeter.

I Kapellgärdet bor du med en gemensam takterrass, träningsmöjligheter på innergården och med nära in till cykelvänliga Uppsala. Din nya trea har en öppen planlösning och gott om plats för förvaring. Hög standard och energieffektiva vitvaror underlättar i vardagen.

Entré

Från entrén med klinkergolv möter du hallen med ekparkett. Här finns en större klädkammare med plats för rubb och stubb. Hatthylla och skoställ kan husera precis innanför dörren.

Sovrum 1

Ditt stora sovrum har plats för en säng av modell större. Garderoben sväljer både kläder och lakan. Ett generöst fönster släpper in ljuset i rummet och möjliggör läsning i dagsljus. Här återhämtar du dig efter en intensiv vardag.

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum rymmer en säng och har gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord.

Badrum

Det helkaklade badrummet har klinkergolv, badkar och tvättmöjligheter. Den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren står under en praktisk arbetsbänk som du kan dekorera med doftljus eller vika tvätten på.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och mingelvänliga vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning där umgänge möter matlagning. Med balkongdörren öppen släpper du in frisk luft och från vardagsrummets fönster får du även in gott om ljus. Maten lagar du med hjälp av energieffektiva vitvaror i ditt smakfullt inredda kök.

Balkong

Balkongen erbjuder både svalka och hetta beroende på årstid. Ljumna sommarkvällar är det skönt att sitta här långt efter att solen gått ner med ett gäng filtar nära till hands och bara njuta av den fria utsikten. Med åtta kvadratmeter får du plats med allt från det lilla matbordet till hemmaodlingen.

Dokument
Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.