Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Sjukamparen i Kapellgärdet Arena

1 planerad visning
Aktiv innergård

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från december 2019

Härlig takterrass och löparbana på innergården

I Sjukamparen i Kapellgärdet Arena är det lätt att leva ett aktivt och socialt liv på trampavstånd till city. Här är bygget i full gång och ett nytt kvarter växer fram.

Välkommen till Sjukamparen i Kapellgärdet Arena. Här är det lika enkelt att umgås med grannarna som att få en stund för sig själv. Du kan välja mellan träning, cykelmekande och terrasshäng. I Kapellgärdet Arena finns det lika många gemensamma ytor som lugna platser för egentid. Letar du efter ditt första boende? Inga problem, här finns både kvadratsmarta ettor och tvåor. För dig med familj finns lägenheter med upp till fyra rum och kök. Oavsett om du bor litet eller stort så får du ett flexibelt boende med balkong eller uteplats i soligt läge. När stadslivet lockar tar du dig in till centrum på knappa sju minuter.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
2 - 4
Antal bostäder
61 st
Pris
1 950 000 - 4 055 000 kr
Storlek
41 - 102 m²
Våningar
6 st

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

2-5 rum i Kapellgärdet

Våra större lägenheter med plats för fler. Läs mer

1-2 rum i Kapellgärdet

Våra mindre lägenheter med fast inredning. Läs mer