Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

Sjukamparen i Kapellgärdet Arena

Börja året med en nystart - inflyttningsklara hem för dig som vill leva ett aktivt liv

I Sjukamparen i Kapellgärdet Arena är det lätt att leva ett aktivt och socialt liv på trampavstånd till city. Nu pågår de sista inflyttningarna och det finns endast ett fårtal bostäder kvar.

Välkommen till Sjukamparen i Kapellgärdet Arena. Här är det lika enkelt att umgås med grannarna som att få en stund för sig själv. Träna på den aktiva innergården, meka med cykeln eller umgås på den stora takterrassen. Letar du efter ditt första boende? Inga problem, här finns kvadratsmarta tvåor. För dig med familj finns lägenheter med upp till fyra rum och kök. Oavsett om du bor litet eller stort så får du ett flexibelt boende med balkong eller uteplats i soligt läge. När stadslivet lockar tar du dig in till centrum på knappa sju minuter.

Nu pågår inflyttningarna för fullt och det finns endast ett fåtal lediga treor och fyror kvar i grannskapet. Välkommen att kontakta vår säljare Claes, eller kom på någon av våra visningar så får du veta mer.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
61
Antal rum
3 - 4
Storlek
81 - 96 m²
Pris
3 250 000 - 4 055 000 kr
Våningar
6
Här finns
Balkong, Gård, Takterrass
Inflytt från
Inflyttningsklart

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.