Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Slutsålt

Sjukamparen i Kapellgärdet Arena

Beskrivning

Takterrass, träning och plats för umgänge

I Sjukamparen i Kapellgärdet Arena är det lätt att leva ett aktivt och socialt liv på trampavstånd till city.

I Sjukamparen är det lika enkelt att umgås med grannarna som att få en stund för sig själv. Träna på innergården, meka med cykeln eller umgås på den gemensamma takterrassen. Har ni långväga gäster finns det en övernattningslägenhet att nyttja. När stadslivet lockar tar du dig in till centrum på knappa sju minuter.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.

Bostäder