Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

42 kvadrat, stora fönster och rymlig balkong

Vill du bo i anslutning till centrala Uppsala med egen balkong och moderna lösningar? Då har du hittat hem i Kapellgärdet. Din nya Svanenmärkta lägenhet är lättmöblerad, rymlig och lätt att trivas i.

På fjärde våningen har du installerat dig och njuter nu av utsikten över gården från din alldeles egna balkong på sju kvadrat. Här har du precis planterat tre sorters kryddor som snart kan användas som smaksättning till matlagningen. Nere på gården är det liv och rörelse då grannarna precis har påbörjat ett tufft pass i utegymmet. Här trivs du.

Hall

Här möts du av ett klinkergolv som är både snyggt och praktiskt. Precis innanför ytterdörren har du plats för en sko- och hatthylla. Det som inte får plats där kan du enkelt förvara i den stora skjutdörrsgarderoben.

Badrum

Från hallen kommer du in till lägenhetens helkaklade badrum med klinkergolv och komfortvärme. Du har en praktisk kombimaskin där du kan sköta all tvätt utan att behöva lämna lägenheten. Din dusch har en rundad duschvägg och precis intill når du din uppvärmda handduk.

Kök och vardagsrum

Klinkergolvet i hallen möts av en vacker ekparkett som sedan fortsätter genom resten av lägenheten. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror för en hållbar vardag. Det sociala vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp där du kan samla släkt och vänner. Från vardagsrummet når du din egen balkong som blir till ett extrarum, oavsett årstid.

Balkong

På våren och sommaren kan du sitta ute på din lugna balkong och njuta av livet. Här kan du läsa en bok, samtidigt som du dricker en kopp te och hör sorlet från innergården. På balkongens sju kvadratmeter har du även plats för ljusslingor, pelargoner i olika färger och väldoftande kryddodlingar.

Sovrum 1

Från vardagsrummet kommer du in till ditt ljusa sovrum. Med stora fönster får du ett härligt ljusinsläpp som omfamnar hela rummet. Den fina ekparketten och de ljust målade väggarna gör det enkelt för dig att inreda enligt eget tycke och smak. Du har plats för det mesta i den rymliga skjutdörrsgarderoben - som även har ett platsbyggt linneskåp och städskåp.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet