Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Unik femma med stor takterrass

Högst upp i huset väntar denna rymliga femma med en stor takterrass och anslutande balkong. Här har du hela 49 kvadrat utomhusyta att njuta av under sommarhalvåret, och sociala ytor inomhus.

Här trivs du som vill bo modernt och stort, med det lilla extra. Den egna takterrassen ger fina utsikter över kvarteret och rymmer alla nära och kära när det vankas kalas och andra tillställningar. Ditt nya hem är dessutom Svanenmärkt och fullt av praktiska inslag, som förvaring i alla fyra sovrum, två badrum och en klädkammare.

Hall och klädkammare

Hallen välkomnar dig in i hemmets mitt. Med både klädkammare och garderob tillgängligt finns gott om plats att gömma undan familjens alla ytterplagg och andra prylar.

Badrum 1 och 2

Med två badrum underlättas stressiga morgnar när fler ska iväg samtidigt. Bredvid hallen finns det ena badrummet med dusch, wc och handfat. Ytterligare några kliv in hittar du det större badrummet som även har tvättmöjligheter.

Sovrum 2, 3 och 4

En bit bort från takterrassen och hemmets sociala del finns tre av sovrummen. Perfekt om de yngre familjemedlemmarna behöver dra sig undan innan gästerna har gått. Alla har en rymlig garderob, fönster ut mot innergården och en bra planlösning som gör det möjligt att inreda på flera sätt.

Sovrum 1

Det större sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och är på rymliga femton kvadrat. Här finns dessutom två garderober som rymmer favoritplaggen och lite mer därtill.

Vardagsrum och kök

Det öppna köket och vardagsrummet blir hemmets sociala mittpunkt. Fönster i två väderstreck ger hela rummet gott om ljus, och här finns rymliga ytor för både en stor soffgrupp och en matgrupp. Med två dörröppningar ut till terrassen och balkongen blir det lätt att springa in och ut.

Takterrass och balkong

Med 49 kvadratmeter utomhusyta som sträcker sig runt husgaveln får du nästan känslan av en egen trädgård. Här finns gott om plats för både kalas, middagar, slappa solstunder och odlingslådor. Tomaterna trivs bäst på balkongen i söderläge och på den stora terrassen dukar du upp till långa middagar.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet