Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt upp i huset med egen balkong

Från ditt höga läge på våning fyra ser du ut över innergårdens lummighet när du påtar med din urbana köksträdgård på balkongen. Din smart planerade tvåa har en öppen

Du når ditt nya hem via det ljusa och luftiga trapphuset. Trapporna väljer du när du vill få lite vardagsmotion, och hissen är en välkommen hjälp när du kommer hem med tunga matkassar. Kvällens middag förbereder du i ditt rymliga Marbodalkök innan gästerna kommer, och hinner du inte städa undan allt har du gott om förvaring som kan agera tillfälliga gömställen för klädhögar och annat som ligger framme.

Entré

I entrén finns utrymme för hatthylla och skoställ till vänster. Ett par steg in i lägenheten har du en praktisk garderob som rymmer både regnställ, väskor och kubbspel.

Kök och vardagsrum

Kvällens middag slänger du ihop i ditt energieffektiva kök. Här har du gott om bänkytor och förvaring för byttor och bunkar. Här behöver du inte lämna den spännande diskussionen när du plockar undan middagens disk i den integrerade diskmaskinen; I ditt u-formade kök går diskbänken ut som en bardisk utan vägg och ger rummet en öppen känsla.

Badrum

Här har du badrum och tvättstuga i ett. På den praktiska arbetsbänken ovanför den kombinerade tvätt- och torkmaskinen viker du enkelt ihop byxor och tröjor när maskinen gjort sitt. Med klinkerplattor på golvet och helkaklade väggar är ditt badrum med hörndusch både lättskött och stilrent.

Sovrum

Lägenhetens ekparkett följer med in i ditt rymliga sovrum. När du drar upp rullgardinen på morgonen kan du spana ner över innergården för att se vad som är på gång. I den rymliga skjutdörrsgarderoben har du gott om plats för hela garderoben.

Balkong

Din balkong blir en uppskattad förlängning av vardagsrummet. Här smakar frukost och middag extra gott under sköna sommardagar. Här ryms både möblemang och krukorna med tomater och örter. Två våningar upp har du dessutom en takterrass med utsikt över Uppsala att njuta av.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet