Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

J-1201, 4 Rum, 99 m²

Sällskaplig fyra för den aktiva familjen

I ditt sociala hem har du balkonger i två väderstreck. Under regniga dagar kan familjen njuta av soffhäng i det spatiösa vardagsrummet, eller smita ned till innergården för en lerig löprunda.

Med innergårdens utegym och löpspår finns alla möjligheter för ett aktivt liv precis utanför dörren. När du beger dig hemåt finns badkaret för långbadet och vardagsrummet för lata kvällar i soffan. Balkongerna vetter mot både öst och väst vilket ger goda chanser till både bruncher och middagar. I cykelverkstaden hämtar du cykeln när det är dags för en tripp till city som du når på fem minuter.

Kök och vardagsrum

I köket tillagas festliga måltider i energisnålt manér. Du har rymliga bänkskivor och stilren köksdesign som rymmer allt från en integrerad diskmaskin till fullhöjdkyl och fullhöjdsfrys. Middagsbordet kan du ställa i köket eller i vardagsrummet. När du har gäster kan du duka upp långbordet.

Balkong 1

Från det ljusa vardagsrummet når du balkongen i västerläge. Här får du kvällssol till middagen med familjen. Du har även möjlighet att få plats med lässtolen när du vill ha en lugn stund i solnedgången.

Sovrum 1 med klädkammare

Sovrummet ligger något avsides vilket gör det utmärkt som gästrum eller krypin för tonåringen. Du har plats för säng och skrivbordet till läxläsningen, med en stor klädkammare till shoppingfantasten.

Badrum och extratoalett

När löprundan är över kan du njuta av ett långt bad i badrummet. Tack vare extratoaletten slipper du dessutom oroa dig för köbildning. När klädhögen nått sin maxgräns fixar du det enkelt med tvättmaskinen och torktumlaren. På arbetsbänken kan du vika den rena tvätten.

Sovrum 2 och balkong 2

I detta lyxiga sovrum har du egen utgång till balkongen i österläge. Här får du sällskap av morgonsolen när du njuter av kaffet innan jobbet. Du har förvaring i garderoberna bakom dörren och gott om yta för en säng av större modell.

Sovrum 3

Sovrummet är ytsmart och välplanerat. Du har utsikt över innergårdens spännande aktiviteter och plats för säng och nattygsbord.

Entré

Kapporna hänger du i utrymmet rakt framför entrén. Här finns också städskåp och utrymme för sittplatsen för trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
J-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
4
Storlek
99 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Cykelförråd

Utegym

Hiss

Cykelparkering

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet