Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sällskaplig fyra för den aktiva familjen

I ditt sociala hem har du balkonger i två väderstreck. Under regniga dagar kan familjen njuta av soffhäng i det spatiösa vardagsrummet, eller smita ned till innergården för en lerig löprunda.

Med innergårdens utegym och löpspår finns alla möjligheter för ett aktivt liv precis utanför dörren. När du beger dig hemåt finns badkaret för långbadet och vardagsrummet för lata kvällar i soffan. Balkongerna vetter mot både öst och väst vilket ger goda chanser till både bruncher och middagar. I cykelverkstaden hämtar du cykeln när det är dags för en tripp till city som du når på fem minuter.

Kök och vardagsrum

I köket tillagas festliga måltider i energisnålt manér. Du har rymliga bänkskivor och stilren köksdesign som rymmer allt från en integrerad diskmaskin till fullhöjdkyl och fullhöjdsfrys. Middagsbordet kan du ställa i köket eller i vardagsrummet. När du har gäster kan du duka upp långbordet.

Balkong 1

Från det ljusa vardagsrummet når du balkongen i västerläge. Här får du kvällssol till middagen med familjen. Du har även möjlighet att få plats med lässtolen när du vill ha en lugn stund i solnedgången.

Sovrum 1 med klädkammare

Sovrummet ligger något avsides vilket gör det utmärkt som gästrum eller krypin för tonåringen. Du har plats för säng och skrivbordet till läxläsningen, med en stor klädkammare till shoppingfantasten.

Badrum och extratoalett

När löprundan är över kan du njuta av ett långt bad i badrummet. Tack vare extratoaletten slipper du dessutom oroa dig för köbildning. När klädhögen nått sin maxgräns fixar du det enkelt med tvättmaskinen och torktumlaren. På arbetsbänken kan du vika den rena tvätten.

Sovrum 2 och balkong 2

I detta lyxiga sovrum har du egen utgång till balkongen i österläge. Här får du sällskap av morgonsolen när du njuter av kaffet innan jobbet. Du har förvaring i garderoberna bakom dörren och gott om yta för en säng av större modell.

Sovrum 3

Sovrummet är ytsmart och välplanerat. Du har utsikt över innergårdens spännande aktiviteter och plats för säng och nattygsbord.

Entré

Kapporna hänger du i utrymmet rakt framför entrén. Här finns också städskåp och utrymme för sittplatsen för trötta ryggar.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet