Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Solig balkong på femte våningen

Din balkong på våning fem riskerar att ta mycket av din tid i anspråk under soliga dagar. Som tur är har du en energieffektiv diskmaskin som tar hand om middagens disk

I det aktiva kvarteret Kapellgärdet bor du bekvämt i din smart planerade tvåa. Här har du energieffektiva vitvaror som underlättar vardagen och gott om förvaring. Med fönster i två väderstreck har du flera ljusinsläpp och din balkong i söderläge är rymlig och lättmöblerad. En trappa upp har du den gemensamma takterrassen, som tillsammans med innergården ger gott om utomhusmiljöer.

Entré

Via den ljusa och luftiga loftgången når du entrén till din nya lägenhet. Till höger finns plats för hatthylla och skoställ så att du kan hålla ordning på ytterkläderna. Kläderna förvarar du i skjutdörrsgarderoben ett par steg in i hallen. Här har du även ditt städskåp.

Sovrum

Sovrummet ligger i anslutning till hallen och blir en skön plats för vila och återhämtning. Fönstret som vetter mot innergården släpper in ett naturligt ljus. I hörnet finns en praktisk garderob för mer förvaring.

Badrum

Ditt badrum är helkaklat och har en smidig hörndusch. När tvättkorgen är full gör din energieffektiva kombinationsmaskin för tvätt och torkning jobbet. Din uppgift blir att vika den torra tvätten på den ovanliggande arbetsbänken som finns ovanför maskinen.

Kök och vardagsrum

I ditt öppna kök och vardagsrum får du in ljuset från söder när du står och förbereder kvällens middag. Lägenhetens vackra ekparkett börjar i hallen och sträcker sig via sovrummet hela vägen fram till balkongen. Här kan middagen förtäras vid matbordet eller i soffan. Under sommarhalvåret är balkongen din egen uteservering där du kan duka upp för dig och dina gäster.

Balkong

Här kan du påta i din urbana köksträdgård eller koppla av med en spännande bok. Din rymliga balkong i söderläge förstorar din balkong tar med utomhuskänslan in. En trappa upp har du husets gemensamma takterrass där du kan umgås med grannarna och se solen gå ner.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet