Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp i huset med balkong i söderläge

När umgänget lockar har du balkong, vardagsrum och den gemensamma takterrassen att välja på. När du vill ha en stund för dig själv bjuder innergården på lummiga sittplatser och löpträning.

På lediga dagar kan du utmana grannen på intervaller på innergården aktivtetsgård eller ta med familjen till takterrassen i sydvästläge, som ligger på samma våning som lägenheten. Din nya trea är ljus och välkomnande med möjligheter för såväl balkonghäng i solen som lugna dagar framför TV:n i det öppna vardagsrummet. När du vill uppleva stadspulsen ligger city fem minuter bort med cykel.

Kök och vardagsrum

Köket öppnar sig mot vardagsrummet och skapar plats för stora matbord och massor av ljusinsläpp. Du har generösa arbetsbänkar för middagsförberedelserna och integrerade vitvaror som diskmaskin och fullhöjdskyl. I det sociala vardagsrummet kan du ställa soffgruppen för lugna dagar med korsord och högläsning.

Balkong

Högst upp i huset får du härlig utsikt och gott om solchanser. Balkongen vetter mot söder vilket ger ljus och värme till bruncher med vännerna och middagar med familjen.

Sovrum 1 och 2

Från dina två sovrum har du utsikt över den innergårdens löpbanor och växtlighet. Rummen ligger avsides från dina sociala ytor vilket skapar lugn och ro. De har gott om plats för säng, skrivbord och byrålåda. I ditt största rum större får du plats med en dubbelsäng. I ditt mindre rum förvaras kläderna i garderoben.

Duschrum med tvättmöjligheter

Med ljust kaklade väggar och praktiskt klinkergolv finns ett stilrent och lättskött badrum. Du har energisnål tvättmaskin och torktumlare, båda smart undanställda under arbetsbänken med plats för tvätthantering. Hörnduschen kan du byta mot badkar.

Entré

Här hänger du upp jackor och koftor i utrymmet till höger med plats för kapphyllan. Det finns också städskåp för förvaring.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet