Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Solig tvåa i sällskapligt och aktivt kvarter

I din välplanerade tvåa kan du njuta av frukosten på din egen balkong i söderläge. Du kan utmana grannen i intervallträning på innergårdens löpbana, för att avsluta med en kaffe på takterrassen.

Du kommer in i hallen från den sociala loftgången. Väl inne möts du av praktisk förvaring och ljusa sällskapsytor som leder ut dig på din soliga balkong. När du tröttnat på lugnet smiter du enkelt ut till aktivitetsgården med både utegym, löpbana, cykelverkstad och lummig växtlighet. I ditt nya kvarter sträcker sig hemmet betydligt längre än dina två rum.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum samsas i ljus och öppen planlösning. Du har lättmöblerade ytor där både matbord och soffan får plats, med tre fönster för ljusinsläpp. Köket har integrerade och energieffektiva vitvaror och bra ytor för förberedelsen för grillfesten på innergården.

Balkong

Balkongen med söderläge har goda solchanser större delen av dagen. Den är i en större modell, med nio kvadratmeter att möblera med allt från utemöbler till hemmaodlade kryddor och ljuslyktor.

Sovrum

Sovrummet ligger intill hallen och har plats för dubbelsäng och nattygsbord. För den frekventa hemmajobbaren kan du möblera med enkelsäng och skrivbord. Kläderna förvarar du i garderoben i hörnet.

Duschrum med tvättmöjligheter

Det välplanerade duschrummet har en ytsmart hörndusch och en kombimaskin med tvätt- och torktumlare, som står praktisk placerad under en stilren arbetsbänk. Du har ljusa helkaklade väggar och lättstädat klinkergolv.

Entré

I hallen välkomnas du med öppenhet. Ytterkläderna hänger du längsmed väggen där det finns plats för både hyllplan och skoställ.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet