Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge högst upp i huset

I ditt nya hem högst upp i huset strömmar ljuset in från söder där du även har en rymlig balkong. Här bor du i en klimatsmart lägenhet knappt tio minuter på cykeln från Uppsala city.

Med en högt belägen balkong i söderläge och en gemensam terrass på taket en trappa upp kan du räkna med många sköna stunder i solen. Här bor du i en smart planerad tvåa i det aktiva kvarteret Kapellgärdet. Dina 38 kvadratmeter rymmer sovrum, förvaring och öppen planlösning för kök och vardagsrum. I den cykelvänliga staden Uppsala är cykeln som ingår i lägenheten en välkommen detalj. Med den når du stadens utbud av restauranger och kultur på ett par minuter.

Entré

Din inbjudande hall har ett vackert och lättskött klinkergolv. I utrymmet till vänster finns plats för skoställ och hatthylla där du kan lägga cykelhjälmen när du kommer hem. Hallens skjutdörrsgarderob erbjuder generöst med förvaring utan skrymmande dörrar.

Sovrum

Lägenhetens ekparkett breder ut sig även här och i hörngarderoben finns plats för ordnade högar av lakan, eller snabbt undanstädade klädhögar. Från sovrummets fönster som vetter mot innergården kommer ljuset in.

Badrum

Lägenhetens helkaklade badrum har en stilren hörndusch och en energieffektiv kombinationsmaskin för tvättning och torkning. På den ovanliggande bänkskivan kan du smidigt sortera din tvätt när tvättkorgen börjar bli full.

Kök och vardagsrum

Här tillagas veckans måltider i ditt klimatsmarta kök. Den öppna planlösningen gör detta till rummet för både matlagning och umgänge. Här kan du möblera med både matplats och soffa. Med balkongdörren öppen fläktar det skönt när du står och hackar lök till kvällens middag. Känner du inte för att laga mat kan du alltid ta cykeln in till stadskärnan på tio minuter där det finns ett brett utbud av restauranger.

Balkong

Som kronan på verket ligger lägenhetens balkong. Med sol från morgon till kväll blir det här en plats att trivas på. Här kan du umgås med nära och kära, ta hand om dina tomatplantor eller sträcka ut dig i en bekväm solstol.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet