Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt belägen fyra med balkong

Hela vägen upp på våning fem finner du ditt nya hem. Här finns en spatiös balkong och öppna ytor för hemmakvällar och middagar. Utanför dörren finns både utegym, löpbana och takterrass.

På den lummiga aktivitetsgården är det enkelt för både stora och små att aktivera sig. När det är dags att avrunda kan du ta med barnen upp på den gemensamma takterrassen, eller smita hem och kolla på film i ditt rymliga vardagsrum. På din spatiösa balkong kan du njuta av långbrunchen med förmiddagssolen som sällskap.

Kök och vardagsrum

I det öppna vardagsrummet med angränsande kök finns ljusa och trevliga ytor med gott om plats för soffa och matbord. I det smakfulla Marbodalköket finns integrerad diskmaskin och fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys med plats för matresterna från festen.

Balkong

På din stora balkong på tio kvadratmeter finns plats för både matbord och växter. Du kan odla kryddor till grillkvällen och duka upp middagsbordet med familjen, med gott om plats för sex sittande.

Sovrum 1 och 2

I sovrummen kan barnen eller gästerna skapa sitt eget krypin. I det större rummet kan tonåringen eller det långväga besöket få plats med både säng och skrivbord och i det mindre kan minstingen breda ut sig med leksaker och kuddslott.

Badrum och extratoalett

Ditt helkaklade badrum har tvättmaskin och torktumlare smart placerade under en praktisk arbetsbänk. Den ytsmarta hörnduschen kan du byta mot badkar. Extratoaletten vid vardagsrummet motverkar då köerna under långbadet.

Sovrum 3 med klädkammare

I det största sovrummet passar utmärkt som föräldrarum. Här kan du inreda med en spatiös dubbelsäng och varsitt nattygsbord. Klädfantasten har gott om förvaring i den stora klädkammaren med linneskåp och plats för finkläderna.

Hall

I den öppna entrén välkomnas du till hemmet. Här finns plats för kapphyllan och ett städskåp för helgstädningen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet