Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge på fjärde våningen

Här strömmar ljuset in i din högt belägna lägenhet i söderläge. Koppla av på balkongen medan din energieffektiva diskmaskin tar hand om efterarbetet efter dagens matlagning.

Välkommen till din nya lägenhet i det aktiva kvarteret Kapellgärdet. Här bor du högt upp i huset i en yteffektiv tvåa med smart planlösning. Stanna hemma på din egen balkong i skönt söderläge, eller stifta nya bekantskaper på innergården eller på husets takterrass. Utmana dina nya vänner på femkamp på gårdens utegym, eller styr upp en spelkväll på terrassen.

Entré

Här välkomnas du av ett stilrent och lättskött klinkergolv som återkommer i ditt nya badrum. I resten av lägenheten sträcker en vacker ekparkett ut sig. I entrén har du plats för jackor och skor till vänster. Skjutdörrsgarderoben lite längre in i hallen ger gott om plats för förvaring utan skrymmande dörrar.

Sovrum

Ditt sovrum har fönster mot den lummiga innergården. Här är den skönt att landa efter en lång dag och dröja sig kvar på lediga mornar. I hörngarderoben kan du smidigt förvara lakanen och extratäcket.

Badrum

När tvättkorgen är full är det skönt med en egen kombinerad tvätt- och torkmaskin. Ovanför maskinen har du en praktisk arbetsbänk där du smidigt viker all ren och torr tvätt. Med helkaklade väggar, klinkergolv och en smidig hörndusch är ditt badrum både stilren och lättskött.

Kök och vardagsrum

Längre in i lägenheten har du ditt kök och vardagsrum som går ihop i en öppen planlösning. Här tillagar du alla veckans måltider med minsta möjliga energiåtgång och miljöpåverkan. Ställ upp balkongdörren och njut av frisk luft medan du plockar ur diskmaskinen. Vardagsrummet rymmer möbler för umgänge och lugn och ro.

Balkong

Din balkong löper längs med hela kortsidan av lägenheten och är utformad så att du enkelt kan inreda med bord och stolar. På nio kvadratmeter får du dessutom plats med växer och andra prydligheter. Ditt högt belägna söderläge ger sol från morgon till kväll.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet