Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig balkong i aktiva Kapellgärdet

På din aktiva innergård finner du funktionsutrustning och löparbana. Träffa träningssugna grannar eller matsugna vänner vid grillen. Ditt hem är välplanerat och ljust med balkong i söderläge.

I din nya trea är det lika enkelt att anordna middagen eller sensommarfesten som det är att njuta av en lugn kväll på balkongen eller framför en film. Du har öppna och ljusa ytor med gott om plats för möblemang och växtlighet. Balkongen på tio kvadratmeter har plats för middagsbordet, när vädret tillåter. Annars har du den gemensamma takterrassen med kvällssol eller något av kvarterets många aktiva och lugna umgängesytor att välja på.

Kök och vardagsrum

När du kommer in i det öppna vardagsrummet med angränsande kök slås du av ljus och rymd. Den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera, med långbord eller flera soffor, och i köket har du generösa arbetsytor när det är dags för den avancerade festmiddagen. Blir det festrester över förvaras de smidigt i full höjdskylen eller fullhöjdsfrysen.

Balkong

Med en balkong på tio kvadratmeter får du plats med både bord, stolar och solplats. Söderläget ger dessutom solchanser från morgon till kväll, vilket gör balkongen till en perfekt plats för de hemmaodlade kryddorna.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum mäter 16 kvadratmeter och har utrymme för en säng av större modell, med hela kortsidan för förvaring och ett stort fönster i söderläge. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och skrivbord och barnet har plats att sprida ut leksakerna. Klädkammaren ligger runt hörnet och fönstret har morgonsol.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum är har ljusa kakelväggar och lättskött klinkergolv. När det är tvättdags hittar du tvättmaskinen och torktumlaren under en bänkskiva där du senare kan vika de rena kläderna. Gästtoaletten ligger mittemot och har toalett, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

I hallen har du gott om plats för kapphyllan. Du bjuds enkelt in i hemmet med den öppna entrén som släpper in ljus.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet