Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Solig lägenhet med smarta lösningar

I din välplanerade tvåa kan du njuta av morgonkaffet på din rymliga balkong i söderläge. Här bor du i ett aktivt kvarter med utegym på gården och gemensam takterrass ett par våningar upp.

Du kommer in i din nya lägenhet via den ljusa loftgången. Rak fram ser du det öppna vardagsrummet och vidare ut mot lägenhetens balkong. Här strömmar ljuset in från morgon till kväll. På balkongen kan du duka upp till den mindre sommarmiddagen, och när det vankas kalas kan du bjuda in till grillkväll på takterrassen där ni kan se solen gå ner över Uppsala.

Entré

Din inbjudande entré erbjuder plats för jackor och skor i utrymmet till vänster. Här har du gott om plats för förvaring i den smart designade skjutdörrsgarderoben som gör att du slipper skrymmande dörrar. Det lättskötta klinkergolvet återkommer i lägenhetens badrum.

Sovrum

I sovrummet finns mer förvaringsmöjligheter med en garderob i hörnet. Från ditt fönster på tredje våningen får du in gott om ljus. Här är det skönt att koppla av efter en lång dag, eller dröja sig kvar på lediga mornar.

Badrum

Ditt helkaklade badrum har en stilren hörndusch med glasdörrar. Med en egen kombinerad tvätt- och torkmaskin är missade tvättider i en gemensam tvättstuga ett minne blott.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning med ljusinsläpp från söder, och här finns plats för både matbord och soffa. Frukostdisken ställer du in i diskmaskinen innan du cyklar iväg. När kvällens middag är över fyller du på med mer disk innan du sätter igång den klimatsmarta maskinen. Ditt stilrena Marbodalkök har plats för alla dina grytor och kastruller.

Balkong

På din rymliga balkong har du sol större delen av dagen. Här får du plats med både matplats och en skön solstol för lata dagar. Bjud in dina vänner till din egen uteservering. Med ett eluttag på väggen är det enkelt att koppla in en infravärmare som gör att ni kan sitta kvar långt efter att solen har gått ner.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet