Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Klimatsmart tvåa i socialt kvarter

I det sociala kvarteret Kapellgärdet träffar du grannarna på aktivitetsgården och på den soliga takterrassen. Här bor du bekvämt i en tvåa med energieffektiva vitvaror och smarta materialval.

Välkommen hem till din smart planerade tvåa med rymlig balkong i söderläge. Här kan du visa dina gäster husets takterrass medan din klimatsmarta diskmaskin tar hand om disken från middagen. I anslutning till terrassen finns även en gästlägenhet som passar perfekt när gästerna vill stanna lite längre. Från ditt sovrumsfönster har du uppsikt över allt som händer på innergården.

Entré

I din entré har du plats för ytterkläderna i utrymmet till vänster och resten av garderoben förvarar du i den rymliga skjutdörrsgarderoben i hallen. Här har du även lägenhetens städskåp. Det smidiga klinkergolvet återkommer i badrummet.

Sovrum

Hemmets sovrum ligger i anslutning till hallen och här har du sju kvadratmeter för återhämtning och vila. Lägenhetens vackra ekparkett sträcker sig även in hit och du har praktisk förvaring i hörngarderoben.

Badrum

När tvättkorgen är full står den kombinerade tvätt- och torkmaskinen i din tjänst. Badrummets ljusa kakel sträcker sig från golv till tak och i hörnet har du en stilren hörndusch med glasdörrar. Arbetsbänken över kombimaskinen är en skön avlastningsyta och perfekt att vika kläder på.

Kök och vardagsrum

Kvällens middag förbereder du i ditt kök från Marbodal. Pastan kokar du snabbt upp på din induktionshäll och bredvid har du en praktisk arbetsyta där du kan hacka löken till tomatsåsen. Om du inte är färdig med maten när gästerna kommer kan de slå sig ner i soffan medan du fixar det sista. Den öppna planlösningen gör att du kan vara med i samtalet.

Balkong

Din balkong i söderläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här finns gott om plats för matplatsen och den sköna solstolen. Med några sköna filtar till hands kan du njuta av lägets soltimmar långt in på hösten.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet