Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljust och centralt med aktiv innergård

Här kan familjen umgås med grannarna innanför och utanför hemmets väggar. I din nya fyra finns ljusa och sociala ytor och på aktivitetsgården kan du både löp- och styrketräna.

Kapellgärdet Arena är ett sällskapligt och träningsfokuserat kvarter fem minuters cykelväg från Uppsala. Din nya fyra är uppbyggt med tanke på umgänge och lugn egentid, med tre avskilda sovrum och sociala ytor i vardagsrummet som leder ut till den härliga balkongen. Här kan du äta middag med familjen både inom-och utomhus. På husets gemensamma takterrass har kan du njuta av kvällssolen tillsammans med grannarna.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen släpper in ljus och skapar rymd för hemmakvällar i soffan och festliga bjudningar med vännerna. I vardagsrummet har du plats för soffa och i köket kan du ställa middagsbordet. Här finns också generösa arbetsytor med snygg integrerade vitvaror. Kyl och frys i full höjd ger förvaring till veckans matlådor.

Balkong

Balkongen mäter tio kvadratmeter och vetter mot innergårdens aktivitet och grönska. Här kan du knipa dagens första solstrålar med morgonkaffet i handen.

Sovrum 1 och 2

Precis vid entrén ligger sovrum ett och två. I det något större kan du ställa säng och skrivbord och det mindre passar utmärkt som barnrum, med plats för sovplats och leksaker.

Badrum och extratoalett

I ditt helkaklade badrum har du hörndusch, eller badkar som möjligt tillval. Tvätten sköts smidigt och enkelt med din energisnåla tvättmaskin och torktumlare, de rena kläderna viker du på den ovanliggande arbetsbänken. Extratoaletten vid vardagsrummet har WC och handfat och motverkar köerna under långduschen.

Sovrum 3 med klädkammare

Detta lyxiga sovrum har plats för en säng av större modell och två sängbord. Med den praktiska klädkammaren slipper du göra plats för byrålåda och garderob. Här finns plats för både vinterjackor och vardagskläder.

Hall

I den öppna entrén välkomnas du till hemmet. Här finns plats för kapphyllan och ett städskåp för helgstädningen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet